silence is sexy -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Jūlijs 18., 2009


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
19:13
es nevaru paskatīties uz riteņiem!! hehe
tikko atbraucām no salacgrīvas, salacgribas, hehe
tagad piestājām, lai novannotos un piedzītu dvieļus, hehe
tūlīt jādodas uz saulkrastiem, atkal ar velo, hehe
pagaidām nobraukti pa 2 dienām 110, hehe
vēl 14 km, hehe
pakaļa kažokā tagad ir lupatās, hehe

(pārkopēju no savas dinčenes iekš idiotiem.lv, lai nepārpūlētos, un neraxtītu 2x, hehe)

(4 raksta | ir doma)

Comments:


From:[info]limanija
Date:19. Jūlijs 2009 - 23:35
(Link)
tad Tu esi ļoti stipra:)!-man liekas,ka tā ir liela slodze-pa melnugarlaicīgubīstamu šoseju karstā laikā tādus gabalus veikt...
[User Picture]
From:[info]putnupr
Date:19. Jūlijs 2009 - 23:44
(Link)
šoreiz tiešām stipra, jo šoseja nudien nomācoša - garlaicīga lenta, un visu laiku spīdēja saule, mākoņu nebija, braucām svelmainākajā dienakts laikā, turklāt man bija mēnēšreižu 'pīķa stunda', bet, ik pēc 10 km ievelkot elpu 10 min + padzeroties, mērķis tika sasniegts, turklāt izdalās endorfīni un gandarījuma sajūta...
From:[info]limanija
Date:19. Jūlijs 2009 - 23:57
(Link)
un pacietīga:)...
man lielākā problēma ar riteni ir tāda-asteskauls- pirms gadiem 14 traumēts-ziemā braucot ar ragavām uzsēdos uz maza celmiņa tieši uz tā kaula-un tagad visu mūžu liek par sevi manīt. un arī krusti,mugura-tā jau laikam vecuma kaite:). bet man ir ļoti paveicies ar sēdekli-kad pirku savu humpalu riteni,bija iespēja samainīt sēdekļus-man ir tāds,ka apsēžoties jūtos kā dīvānā:)
[User Picture]
From:[info]putnupr
Date:20. Jūlijs 2009 - 00:33
(Link)
ja nebūtu kompānijas, tad i pacietības nebija, bet vispār, turp minoties domāju "tiger lillies, tiger lilies", bij amērķis, tāpēc arī pacietība un spēks bija.

sēdeklis man arī ir ok, diezgan mīxts, bet pēc garajiem km vienalga jūtama bij spiediena iedarbība, lai gan šodien - diena pēc braukšanas, nekas nesāp, nav tā, kā kādreiz pēc sportiskām nodarbībām - sāp muskuļi. nu, es jau pirms tam arī ar velo gāju braukāties, tiesa, mazāk km, bet tās pašas muskulju grupas i tika nodarbinātas, varbūt tāpēc nekas nesāp:)

> Go to Top
Sviesta Ciba