|
| Mar. 23rd, 2014 @ 10:53 am |
---|
Šajā zālē ir daudz akmeņu.
They took me for a working boy. Say all the wrong first. |
uzraksti pasaku par sūdubrāļiem un zeltīti
|
From: | punkts |
Date: |
March 23rd, 2014 - 11:08 am |
|
|
|
(Link) |
|
Es vakar izdomāju nosaukumu kaltēts kalns bet nezināju ko rakstīt bet tagad rekur viņš ir tikai ko lai raksta kā es lasu granti no putnu mēsliem?
tas man arī nav skaidrs, varbūt sākt ar to un tad īstajā brīdī pacelties transcendentajā
|
From: | punkts |
Date: |
March 23rd, 2014 - 11:13 am |
|
|
|
(Link) |
|
Nepamanāmu pāreju no ikdienišķā subjektīvajā.
|
From: | punkts |
Date: |
March 23rd, 2014 - 11:12 am |
|
|
|
(Link) |
|
No vienas puses to ieskāva augstas klintis no sāniem betona sienas bet priekšautiņā nepārejams okeāns. Ņem svilpīti un svilpo, jau dipado iecirknis ar klabošiem kauliem, grib uzrausties un sēdēt, bet mēs pēdējie no dzīvajiem skatāmies pa stabuli. Mūzika kā organizējošais princips?
kas raksturīgs mūzikai? ritms, uzsitiens pa pirkstiem un lietu iekārtošana telpā un vēl daudz kas cits, bet galvenajām atkāpēm vienmēr ir jābūt par noderīgo
|
From: | punkts |
Date: |
March 23rd, 2014 - 11:24 am |
|
|
|
(Link) |
|
Kā pacelties? Nē nu es nezinu vai tas ir jautājums vienkārši tāda kā filmu skatīšanās pamācība.
nu diez vai, bet varbūt tas ir sajūtas smalkjūtīguma jautājums. Bengālijs mazliet klibo :((
ja tā, tad ieteikums būtu turēt sajūtas tīras, lai neapduļķojas, kas nomāktu asumu, bet te jau gan sākas instrukcija
|
From: | punkts |
Date: |
March 23rd, 2014 - 11:42 am |
|
|
|
(Link) |
|
Es gribētu piekrist. Cīņa ar cilvēka dabu. Nu vai nav tukšs vārds?
|
From: | punkts |
Date: |
March 23rd, 2014 - 11:40 am |
|
|
|
(Link) |
|
Eu kas notika lūsim? Vai kaula fraktācija?
pāris dienas atpakaļ viņš uz īsu brīdi arī pakliboja un izbeidza, bet tagad atkal tā knapi manāmi - nebija taisna eja, brūces neredzēju, pataustīju locītavas kaulu, neraudāja. kas tas ir?
|
From: | punkts |
Date: |
March 23rd, 2014 - 11:56 am |
|
|
|
(Link) |
|
Būs jāizmeklē.
|
|
Top of Page |
Powered by Sviesta Ciba |