Viena lapa -

About  

Previous Entry Sep. 5th, 2012 @ 07:07 pm Next Entry
ja metafikcija ir literāro ambīciju nodevība, tad es tai vēl vairāk braucu ciemos ar galdautu un mežģīni, es braucu ar automobili, kas kratās pa žiguļa grunti, pa stūres kratās alus, pupas un lūgšanu krelles un strīpainā baikā leduslācis ar māllēpi spēlē paslēpēs un vistas kož ģīmī. es nelieku savu latiņu tik augstu, cik mans krēsls, jo es to lietoju ikdienā, tāpēc man ir kabatas formāta kompjūters, kas aprēķina tintnīcas izmērus apjomus un tālu tālēs ģīmis saviebts skatās manā tālskatī un redz olnīcu carus, kas nekad vēl nav man pa degunu nākuši ārā kā bīdāmās durvis, kurām kompresori krūtīs saskrējuši skrāpē un ārdās lādās lada bļedj.
(Leave a comment)
[User Picture Icon]
From:[info]zhora
Date: September 5th, 2012 - 09:24 pm
(Link)
es nezinu, kas ir metafikcija, bet saprotu, ka tu esi sašaurinājis attālumu no vārdiem, kas ir galvā, līdz pirkstiem, kas tos ātri pieraksta un tādā nozīmē, tā ir kaut kāda superrealitāte, tādā nozīmē, ka tas ir, tas, kas ir, nekas sakonstruēts. es tikai nezinu, kā tas ir dzīvot ar tādu plūsmu galvā, jo manas domas ir stingri teikumos, tāpēc es brīžiem jūtos diezgan aprobežots
[User Picture Icon]
From:[info]punkts
Date: September 5th, 2012 - 10:02 pm
(Link)
metafikcija ir kad raksta par rakstīšanu. tas ko es daru. man bija nepatikšanas, jo es mēģināju rakstīt savādāk, bet tur tikai nepatikšanas sanāk. es rakstu par rakstīšanu un thats it. es tūlīt tādu uzrakstīšu tādu uzrakstīšu. es ēdu korintiešu cepumus un guļu ar cepuri un saulesbrillēm. man pa nabām nāk šņabis un tas nomazgā kājas tīras un gludas kā skābē pilinātas lillā ledenes vai brilles pillā vietņu veidolā un dokumentālā kadrā. es varētu uzskaitīt visas nepatikšanas, kādās esmu bijis mēģinot rakstīt savādāk, bet tagad kad esmu atgriezies pie metafikcijas man tikai jānorāda, ka es cienu jūzerus tadeuszcysewski, kalteti_aboli, magnetisms, bija vēl viens bet es neatceros tagad tik daudz to jūzeru it kā man pa nakti būtu jābūt agnesei krivadei, kas mani plūkā kā pentagonu.
(Leave a comment)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba