Viena lapa -

About  

Previous Entry Jul. 2nd, 2012 @ 07:45 pm Next Entry
Es jau te kļūstu par klaunu. Bet varbūt Ievai taisnība, ka man nav jāvēro no tā skatu punkta. Es saku, varbūt tev taisnība. Ieva saka, varbūt man ir. Ko skuka par to teiktu?
(Leave a comment)
[User Picture Icon]
From:[info]virginia_rabbit
Date: July 2nd, 2012 - 09:57 pm
(Link)
ādams un ieva!
[User Picture Icon]
From:[info]punkts
Date: July 2nd, 2012 - 11:19 pm
(Link)
Kad tev Eižens iedos brīvu brīdi, tu, es un Bargais uzrakstīsim grāmatu?
[User Picture Icon]
From:[info]virginia_rabbit
Date: July 2nd, 2012 - 11:20 pm
(Link)
vis kaut ko vēl izdarīsim. vai sliktākā gadījumā Eižens izdos.
[User Picture Icon]
From:[info]zhora
Date: July 2nd, 2012 - 10:29 pm
(Link)
klauns jau nav nekas slikts. bet man jau liekas, ka te reti kurš kaut ko rubī no tā. es jau arī nerubīju, bet man ir kaut kas cits.
[User Picture Icon]
From:[info]punkts
Date: July 2nd, 2012 - 11:22 pm
(Link)
Man pēdējā laikā veidojās labas kvalitātes ieraksti, bet tagad man ir produkts, ka es ierakstu ik pēc 45 min un es te leju ūdeni, bet kvalitātes tur nav daudz. Es domāju, ka mums ir jākooperējas, bet es neesmu par to drošs. Ar visiem komunikācijas līdzekļiem to būtu vieglāk izdarīt. Veidot konferences skaipā ar virdžīniju un mums un vēl citus varētu iesaistīt un rakstīt grāmatu. Visko spriest aspektus. Tu domā, ka tā būtu muļķošanās?
[User Picture Icon]
From:[info]zhora
Date: July 3rd, 2012 - 12:13 am
(Link)
nav ne jausmas, bet man liekas, ka man pašam vairs nav kaut kāda ozona, es domāju ķīmiskā nozīmē, ko es vienkārši pie tevis varu tikai novērtēt un sajūsmā. es tikai nevaru iedomāties kādā veidā to, ko tu raksti, salikt vienā un es jau neesmu nekāds licējs, ko es no tā visa zinu, neko, bet varbūt vienkārši visu pēc kārtas salikt un viss. bet es pats jau esmu novienkāršojies līdz amēbai tādā nozīmē, ka drīz jau līdz kaut kādiem pirmelementiem un tas ir kaut kur ppilnīgi pretēji tam ko tu dari, jo man ir iekšējais fašisms un visi vārdi ir sastindzināti primitīvismos. bet nu es esmu sajūsmā par domu un protams jūtos pagodināts.
(Leave a comment)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba