Viena lapa -

About  

Previous Entry Feb. 15th, 2011 @ 03:02 pm Next Entry
Uzminiet, kur es dabuuju chatniju, ko shobriid esmu iesmeereejis sendvichaa, a es vienkaarshi veselu kasti vienreiz iznesu peec indieshu pasaakuma, kad vieni no izstaades daliibniekiem bija vairaakas atstaajushi skapii, paareejaas kastes pielipa pie pirkstiem citiem daliibniekiem, kas naakamaa dienaa ieradaas peec dekoraacijaam, taa taada nevainiiga piesavinaashanaas, bet vienreiz gan es nelietiigi nofendereeju konjaka pudeli, bija atstaati nepieskatiiti rati uz nakti pilni pudeleem, es pat apsveeru domu sho visu afeeru nokluseet, bet tad atcereejos, ka pagaajusho reizi no Anglijaam rakstiiju, kaa iznesu aiz jostas graamatu un tas jums dikti patika. Gribeeju teikt, ka neko nefendereeju no viesniicas, tikai paarpalikumus peec pasaakumiem, kuri buutiibaa ir bez iipashnieka, bet es vienreiz nofinjgjiiju baltu krasasotaaju kombinzonu huivinjzin prieksh kam, bet citreiz dzhinsu bikses no organizatoriem, kaa arii atminjas karshu lasiitaaju, tas laikam viss no taadiem kliedzoshaakajiem noziegumiem. Baidos, ka kaads sho izlasiijis vareetu sakontakteet manu darbavietu, tas gan buutu adrenaliina pilns notikums, tomeer piemineet darbavietas nosaukumu nav gluzhi manaa konceptaa par atklaatiibu, taa driizaak taada nomenklatuura, lai gan ir sajuuta, ka vareetu mani izsekota, ja labi pacenstos. Jebkuraa gadiijumaa, ko es nez rakstiishu, kad viss exciting staastaamais buus beidzies? Tad buus citi eksaitmenti, tie nekad nebeidzas, aptruukstas tikai tad, kad tos noklusee.
(Leave a comment)
[User Picture Icon]
From:[info]blond
Date: February 15th, 2011 - 07:53 pm
(Link)
man gribētos, lai tu vairāk raksti par viesnīcu dzīvi, jo patiesībā es jau to jautrāko un interesantāko nezinu, man tikai parāda gala ciparus
[User Picture Icon]
From:[info]punkts
Date: February 15th, 2011 - 08:08 pm
(Link)
Jaa, es tevi vareetu konsulteet :) gan jau rakstiishu, galvenais saglabaat to patiesumu, ko te tagad esmu sakjeeris, tad jau visu pastaastiishu.
[User Picture Icon]
From:[info]blond
Date: February 15th, 2011 - 08:15 pm
(Link)
saglabā gan vismaz kādu laiku, ir interesanti un tev labi izdodas
(Leave a comment)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba