Viena lapa -

About  

Previous Entry Jan. 8th, 2010 @ 03:49 pm Next Entry
vai tas ir pārāk daudz, lūgt, lai mājās ir makaroni? un jē, es atradu.
(Leave a comment)
[User Picture Icon]
From:[info]mazeltov
Date: January 8th, 2010 - 05:37 pm
(Link)
Uz brīdi man bija iedvesma atjaunot savu mūzikas kolekciju. Man reiz tāda bija. Sakolekcionēta un selekcionēta. Augstskolā. Un tad pienāca reize, kad vajadzēja pārinstalēt kompi un, protams, ka man bija slinkums mūziku pārrakstīt diskos un es toreiz teicu: "Ai, pohuj, dzēs ārā, es pēc tam dc++ atkal savilkšu!". Protams, ka neko es nesavilku. Nu labi, 4 Creed diski un 2 nepilni Anouk diski neskaitās. Bet nu vakar un šodien es nokačāju best of Metallica, R.E.M., INXS, Manic Street Preachers un vienu dziesmu no Travis un vienu no Incubus. Vajadzēja tomēr toreiz diskos visu pārkačāt, slinkā govs. Bet šodien es biju daudz mazāk slinka govs, jo sakārtoju tehnisko stūri. Nu tā, lai Dārgais, kad atbrauc, man visu laiku prasītu: "kur ir tas, kur ir šitas" un beigās "vai tu tiešām neesi izmetusi ārā" vai "es neko nevaru atrast!"
[User Picture Icon]
From:[info]punkts
Date: January 8th, 2010 - 05:50 pm
(Link)
dzirdi, ko es dzeru? ieklausies - sarīvētu ingveru ar medu un izspiestu puscitronu+karsts ūdens. man ir rezervētas jūtas, atbildot uz taviem komentāriem, jo tu man neesi nekāds draudziņš, turklāt esmu pie tevis novērojis riebīgu raksturiņu (man jau patīk). kā arī gribēju šodien aiziet n_komentāros puspajokam ierakstīt, ka svalka man jau zb ar saviem komentāriem, ka izbanošu, bet pamanīju, ka tu jau tur, iespējams, atkaujies no kādiem, kas tev pārmet, ka komentē viņu žurnālos. vispār jau man tava ideja patīk, tikai nevar būt drošs, ka tā turpināsies (bail pierast). ilgi tas nemaz nav vilcies, bet ir jau tāda sajūta, ka tu kā vakara gariņš te parādies kaut ko ieperini.
[User Picture Icon]
From:[info]mazeltov
Date: January 8th, 2010 - 05:59 pm
(Link)
Es zinu, ka neesmu tev nekāds draudziņš un tieši tāpēc rakstu te. Un nevis tāpēc, lai tevi izbesītu, bet tāpēc, ka tev pofig par ko es rakstu.
Un mans raksturs nav riebīgs, ja viņu uz to neizprovocē. Es ļoti reti metu ar ķieģeli pirmā.
(Leave a comment)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba