puika_vecis - [entries|archive|friends|userinfo]
puika_vecis

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Jan. 30th, 2020|03:28 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Kategoriska pastāvēšana uz savu viedokli kā vienīgo pareizo, nespēja pieņemt citus viedokļus, to esamību, ir viens no psihisku problēmu, saslimšanas, slimības simptomiem.
linkpost comment

Comments:
From:[info]rindra
Date:January 30th, 2020 - 03:39 pm
(Link)
Gaslighting
[User Picture]
From:[info]sramgni
Date:January 30th, 2020 - 03:44 pm
(Link)
Kritizēt citu viedokļus nenozīmē uzskatīt, ka tie nepastāv. Ja kāds burtiski uzskatītu, ka citu viedokļi nepastāv, tas tiešām būtu pataloģiski. Bet argumentētā sava viedokļa aizstāvēšanā neredzu neko nepareizu vai nevēlamu. Skaidrs, ja tu esi pieradis redzēt tikai viedokļus, kas pamatoti tādā līmenī, kā delfu komentāros, varu iedomāties, ka jebkas vairāk tev var radīt emocionālu stresu.
[User Picture]
From:[info]puika_vecis
Date:January 30th, 2020 - 04:49 pm
(Link)
Protams, es vienkārši visa šī sakarā atcerējos par kādu paziņu, kurš nedzēra, apgalvoja, ka alhohōls ir visas pasaules ļaunums, 2 aliņi vakarā pēc darba pie GTA5 ir gandrīz alkoholisms, un visi, kas lieto alkoholu jebkādā mērā, daudzumā un regularitātē, ir max level stulbeņi.
Pietika vienreiz norauties, dzer tagad no rīta līdz vakaram, pazaudējis sievu un bērnus, liegums viņiem tuvoties tuvāk par tik un tik metriem, jo esot stalkojis, Tvaika iela ir otrās mājas. Bet likās taču tik brangs vīrs - gan miesā gan garā.