Nov. 6th, 2009 @ 11:18 am (no subject)
About this Entry
(no subject)
[info]tante replied to
on November 6th, 2009 at 11:29 am
ak, nu izdaries takš vienkāršāk.:)
atsaldē to žuvi, nosusini papīra dvielī, sagriez šamo fiļu apmēram 2-3 cm platās strēmelēs...
sajauc miltus ar sāli un pieperu, apvārti tos strēmeļus šamjā maisījuma un normāli apcep, kā parasti žuvi cep..
pēc tam tai pašā pannā apcep sīpolu, ja gribi sīpolu, un papriku.. ja negribi sīpolu, tad tikai papriku.. kad apcepamais apcepies, pielej salds krējums vai piens (ja salds krējums, tad vēl arī ūdens bika), pieliec to sava kukurūza, ja gribās, ja nebija sīpoli, tad iegriez kāda purava kaut ko zaļu, sāli pēc garšas, pavāri drusku - kādu minūti, met iekšā zivi šamjā vārījumā, uzliec vāx, nopgriez uguns nost un lai paliek zem vāx 5 minūši, kamēr karpeļus pa šķīviem sakrāmē...
From:
Username:
Password:
(will be screened)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.