Nov. 6th, 2009 @ 11:18 am (no subject) |
---|
Saldētavā ir tilapijas fileja. Atradu netā šitādu recepti
Sastāvdaļas:
1. saldēta zivs fileja (piem.,tilapija, menca) 2. Citrons 3. Neliels burkāns 4. Konservēta kukurūza 5. Majonēze 6. Milti 7. Ola 8. Sāls, garšvielas
Pagatavošana: 30 min.
Zivs fileju atsaldē, nospiež lieko ūdeni. Fileju ierīvē ar pārgrieztu citronu, apviļā miltos, olā un liek cepties uz sakarsētas pannas.
Sarīvē burkānu.
Kad zivs apcepusies, to liek karstumizturīgā traukā (ja nav cepeškrāsns, atstāj turpat uz pannas). Uz zivs liek kārtiņu rīvēto burkānu un pa virsu uzber kukurūzu. Pāri visam pārlej majonēzi. Pāri majonēzei vēlams uzbērt vieglas, aromātiskas garšvielas bez sāls, vai arī pikantākam efektam- citronpiparus.
Zivi liek cepeškrāsnī vai pannā sautēties ~10 min.
un tagad jautājums - ko varētu likt burkānu vietā? Vai - varbūt ir kāda cita garšīga šīs filejas izmantošanas recepte neadvancētai saimniecei? Vēlamais efekts - garšotu arī bērniem. |