psycholog
psycholog
..... :..:.. .: .::..:. ..::.

May 2012
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

psycholog [userpic]
Uzrunāju tevi.

Tu šito sajūtu noteikti zini, kad gribas visus pasūtīt trīs mājas tālāk uz ziemeļiem, bet pašam doties 20 mājas tālāk uz dienvidiem. Kad visi ir apnikuši līdz kaklam ar savu stulbumu un gribas sākt dzīvi no jauna vietā, ko tu pats sev esi izvēlējies, vietā, kurā tev ir ērti un patīkami. Tik tad tu pēkšņi atskārt, ka tu to nevari atļauties, jo bez tām kaitinošajām lietām tev apkārt tu tomēr visdrīzāk nespēsi izdzīvot, ka bez tā visa tu vienkārši būsi nekas. Turklāt, sētas otrā pusē jau zāle vienmēr ir zaļāka, jeb, vai tiešām tu spēsi atrast tādu vietu, kur nebūtu nekā, kas ar laiku noriebjas ?
Un atkal tu jūties kā cietumā, tik vairs nevis mēģinādams izliekt restes, lai caur lielāku caurumu izsprauktos, bet gan lauzdams pats savus kaulus, lai galu galā izsprauktos pa to pašu mazo šķirbiņu starp restēm.
Nez vai tas maz ir vērts? Varbūt vienkārši nomierināties un atsēdēt savu laiku ?

Pašreizējais garastāvoklis: weird weird
Comments

mana individuālā recepte (nezinu, vai citiem der) ir dzīves apstākļu(darba un dzīves vietas) maiņa ik pēc gada-pusotra. nez vai visu mūžu tā, bet kamēr nekādas saites pie zemes sējušas nav, tikmēr var. vismaz kādas pārmaiņas. pat ja lieliski saprotu,ka būtībā tas neko nemaina.

Nu ja, ir apskatiits tads variants, tik es vel neesmu no skolas ticis prom, turklaat liekas diezgan neekonomiski :)

kāpēc neekonomiski? dzīvo un sevi uzturi. tad dzīvo citur un uzturi sevi kā citādāk. nu kaut kā tā. ar skolu jā. kaut kad vairākus gadus atpakaļ man arī bija jāpabeidz. pabeidzu. nez gan ko tas man īpaši ir devis, kā vien statusu "ar vidējo izglītību" un pāris atmiņas par to laiku.