psycholog
psycholog
..... :..:.. .: .::..:. ..::.

May 2012
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

psycholog [userpic]
hmh

Seezhu diivainaa kipishonaa ar tikko nokrasotiem matiem...nu uz doto briidi kraasa ievelkas, tulit bus jaiet mazgat laukaa....nee, es vinjus neparkrasoju, vnk saknes vajadzeeja iedziit vietaa - jau paaraak blonds saaku palikt ^.^
Naakoshreiz saukshu kautkaadu sexy meiteni, lai nokraaso man tos nolapitos matus, a to maate galiigi vinjus nemak krasot :p (pats nevaru, jo nav pakausii acu)
Vispar shodien biju pie friziera vispar...priekshaa man matiem nogrieza apmeram kaadu centimetru :o bet es tak teicu, lai griezh taa pamazaak x(

Ja shito gadijuma lasa kaada meitene: Gaidu tavus pusplikos foto :p vari suutiit taapat vien, bet ir iespeeja arii ieguut izdeviibu man nokraasot matus x)

Gribu eest

Pašreizējais garastāvoklis: hungry hungry
Comments

nav jau grūti sev matus nokrāsot. zied tik iekšā kā šampūnu, sākot no pakauša un saknēm. pēc tam kādam tik jāuzprasa, vai izskatās tā krāsa vienmērīgi ieziesta.

nu jaa...tikai:
1. Taadaa veidaa izterejas divreiz vairak kraasas nekaa vajadzeetu
2. Vienmeeriigi nokraasot patiesham ljoti shaubos, ka taa izdosies :) Nemaz nerunajot par to, ka saknes nu to4 kartigi nenokrasosies
3. Tas ir ljoti diivaini - ziest iekshaa kraasu kaa shampuunu ^.^ (vai ari varbuut es shampuunu diivaini ziezhu iekshaa? o.O )

laikam atkarīgs no matu garuma. es sev matus gadiem jau krāsoju. ar nevienmērību nav nekādu problēmu, ar krāsu daudzumu arī. bet man tādi paīsi. vairāk par 20 cm nē, parasti 10-15. un ne jau gluži kā šampūnu. ne putojot. bet masējošām kustībām, tā lai visiem matiem tiek klāt. tas ir, matiem visā to garumā utt.

nu vispar man ari ir kadi +/- 15 cm :) bet nu, redzi, virietim, atshkjiriba no sievietem, 15cm ir padaudz :p
vispar ljoti divaini, ka tev vinjus ta izdodas nokrasot :) (vai arii atkal, varbut es esmu diivains, ka man tas liekas diivaini ^.^ )

pats matu garums un krāsošanas process no tā, kas skaitās pagari vai paīsi jau nemainās :)
izdodas gan. tagad ezīti neizdevās, bet nu ezītī mati stāv uz augšu, krāsa laikam notek lejā. tomēr nav gluži sausa (man šobrīd ir ~ 1cm matu). bet kad ir garāki, tad mierīgi. iezieķē, pačamdi jamos, lai ir krāsā, pagaidi, nomazgā un darīts.

apmaksāsi ceļu - nokrāsošu matus :D

hmh...ceru, ka celja izdevumos neietilpst bariiba, dzeerieni un citas izklaides ?

nu, dzeramo ar var uzsaukt, ja tik ļoti gribi :)

gribi gan :D
es esmu vieglāk paciešama, ja apdzeros. lol.