psiho_analitike - [entries|archive|friends|userinfo]
psiho_analitike

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Feb. 4th, 2010|03:54 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
vakar skatījos raidījumu par vienu Krievijas TV dīvu. Ja nemaldos viņas vārds bija Anfisa. Un es uz viņu skatījos ar vaļā muti - viņai ir dabiski lielas krūtis, liels dibens, vēderiņš - bet viņa vienalga prot būt tik skaista un pašapzinīga, ka viņas liekais svars vairs neliekas kā kaut kas slikts, bet gan tieši otrādi - kaut kas, kas viņu padara seksīgu un pievilcīgu! sak` - jā, man ir vēderiņš, nu un - toties man ir lielas skaistas krūtis un fantastisks dibens, - par ko man kaunēties?
un viņa patiešām izskatās satriecoši sievišķīga!
mēģināšu atrast viņas bildi, pag...
o!





lūk. un vienmēr viņai ir kāds krekliņš, kas atsedz krūtis. jo galu galā - kas mums sievietēm ir tāds, kas nav vīriešiem? krūtis! un ja tās ir skaistas, tad ar tām ir jālepojas un nevajag slēpt! :) viņai, protams, ir nauda, lai nopirktu visdažādos tērpus, bet tikpat labi viņa arī varēja, kā TV dīva, sēdēt uz diēta,s bet nē - viņa to nedara - tātad tas liecina par to, ka viņai patīk tas, kāda viņa ir. :) un es kaut kad pavisam nesen lasīju, ka viena - arī tv zvaigzne - teica, ka ēšana ir pārāk nozīmīga dzīves daļa, lai uzsāktu kaut kādas diētas, viņa pārāk mīl garšīgi paēst. lūk. bet izskatās ļoti labi.
tad nu es te arī domāju - varbūt man arī mest nost to dranķa diētu un pievērsties kādam sporta veidam, lai to kompensētu. hmm
anyway - Anfisa iedvesmo! :)
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]saccharomyces
Date:February 4th, 2010 - 04:24 pm

nespēju atturēties

(Link)
nu nu, tas tur jau nu nav nekāds liekais svars! vairāk šādu sieviešu apkārt vajadzētu, tad varbūt cilvēki saprastu, kas ir liekais svars un kas ir vienkārši vidēja miesasbūve, bez jebkādiem izģinduma elementiem, kuri mūsdienās ir tik populāri. paskatoties uz 18.,19.gs gleznām (jo sevišķi aktiem!)(viens piemērs - http://www.art-china.com/painting/rtml/278.htm) kļūst skaidrs, ka mūsdienās lielai daļai sabiedrības kaut kas nav kārtībā ar ķermeņa uztveri. visiem tak nav jābūt vienādiem un, kas vēl vairāk, visiem nav jābūt ģindeņiem.
[User Picture]
From:[info]psiho_analitike
Date:February 4th, 2010 - 04:32 pm

Re: nespēju atturēties

(Link)
nu bet ko es saku! tieši tā, protams, ka tas nav liekais svars, tas ir tikai normāli, bet mūsdienās tie uzskati ir tik sabojājušies, ka - ja ir kaut vai mazs vēderiņš, tas JAU ir liekais svars un slikti un fū un vē. nemaz nerunājot par daļu izlutinātajiem vīriešiem, kuri prasa no sievietes perfektumu, bet pats nejēdz pat uz sevi paskatīties! tāpēc es saku - vairāk tādas formīgas, sievišķīgas sievietes kā viņa, kuras lepojas ar sevi nevis seko kaut kādiem stulbiem stereotipiem :)
[User Picture]
From:[info]blutzeuge
Date:February 6th, 2010 - 06:39 pm
(Link)
veseliga un seksuala miesas uzbūve
From:[info]kaukau
Date:February 7th, 2010 - 08:17 pm
(Link)
hei, bet viņa taču ir NORMĀLA!!! :)
"mest nost to dranķa diētu un pievērsties kādam sporta veidam" - jup :) kg nāks nost un pozitīvisms vairosies :) (sanāk ne nevis kaut ko nedrīkst (nu, nevar ēst to, ko gribi), bet ir vnk jāiet paskriet :) :) :) jā, stc, ēšana tad sakārtosies pati no sevis, pēc pieredzes saku)
[User Picture]
From:[info]psiho_analitike
Date:February 7th, 2010 - 08:21 pm
(Link)
nu, pareiz, ka viņa ir normāla...!
jā, skriet..ja vien man tas tik ļoti neriebtos.
From:[info]kaukau
Date:February 7th, 2010 - 10:00 pm
(Link)
ei, ei, nu nevajag :) skriet ir forši :) (emm, jā, pilsētā tas nav ok)
pieradums veidojoties pēc 21 dienas, pēc tam jau tas ir kā... kind of atkarība :)
[User Picture]
From:[info]psiho_analitike
Date:February 7th, 2010 - 10:09 pm
(Link)
nu man ir tā, ka es dzīvoju laukā no centra un sanāk, ka tur tā ļoti mierīgi, visas iespējas izpausties. :)
nē zini kā.. man vnk ir trauma no skolas laikiem, kad piespiedu kārtā bija jāskrien visi tie krosi uz laiku un tlm. un man vnk kopš tā laika tas riebjas.
bet nomest biki arī tomēr gribas. nezinu, kā lai pārvar sevi.
:)
From:[info]kaukau
Date:February 7th, 2010 - 10:14 pm
(Link)
mm. man bija -10kg 3 mēnešu laikā, pie tam es ēdu tik, cik līda iekšā (patiesībā jau ne cik nelīda, un, ja arī, tad tikai kkas veselīgs). bet es skrēju 10km dienā un peldēju lielus gabalus (ne baseinā, bet ārā, ezerā).
ja sāksi tagad, vasarā būs kauns neturpināt ;)