psiho_analitike - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
psiho_analitike

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Feb. 4th, 2010|03:54 pm

psiho_analitike
vakar skatījos raidījumu par vienu Krievijas TV dīvu. Ja nemaldos viņas vārds bija Anfisa. Un es uz viņu skatījos ar vaļā muti - viņai ir dabiski lielas krūtis, liels dibens, vēderiņš - bet viņa vienalga prot būt tik skaista un pašapzinīga, ka viņas liekais svars vairs neliekas kā kaut kas slikts, bet gan tieši otrādi - kaut kas, kas viņu padara seksīgu un pievilcīgu! sak` - jā, man ir vēderiņš, nu un - toties man ir lielas skaistas krūtis un fantastisks dibens, - par ko man kaunēties?
un viņa patiešām izskatās satriecoši sievišķīga!
mēģināšu atrast viņas bildi, pag...
o!





lūk. un vienmēr viņai ir kāds krekliņš, kas atsedz krūtis. jo galu galā - kas mums sievietēm ir tāds, kas nav vīriešiem? krūtis! un ja tās ir skaistas, tad ar tām ir jālepojas un nevajag slēpt! :) viņai, protams, ir nauda, lai nopirktu visdažādos tērpus, bet tikpat labi viņa arī varēja, kā TV dīva, sēdēt uz diēta,s bet nē - viņa to nedara - tātad tas liecina par to, ka viņai patīk tas, kāda viņa ir. :) un es kaut kad pavisam nesen lasīju, ka viena - arī tv zvaigzne - teica, ka ēšana ir pārāk nozīmīga dzīves daļa, lai uzsāktu kaut kādas diētas, viņa pārāk mīl garšīgi paēst. lūk. bet izskatās ļoti labi.
tad nu es te arī domāju - varbūt man arī mest nost to dranķa diētu un pievērsties kādam sporta veidam, lai to kompensētu. hmm
anyway - Anfisa iedvesmo! :)
link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: