zs

man nepatīk Ziemassvētku drudzis - visas tās dāvanas, atlaides, iepirkšanās... mani tas tracina. man patīk Ziemassvētku klusums.
gribu nolīst kaut kur stūrītī. aizmirst par visiem. un lai visi par manīm aizmisrtu (gan jau ka tai burzmā visi mani tāpat ir aizmirsuši).

Comments

ir patīkami saņemt dāvanas. un ir patīkami dāvināt. bet ja tas pārvēršas par ķeksīti, pienāku, tāpēc-ka-tā-pieņemts, tad tam pazūd jēga...
nē. tādas dāvanas ir tabu. dāvanās tač ir jācenšas ielikt kaut kāda, nez, jēga, ziņa. (šobrīd gan man ir viena dāvana, kurai ceru, ka apdāvināmais /tētis/ jei bogu nesapratīs mesidžu. domas mainās

priecīgus!;)
pamatjēga laikam jau ir prieks par dāvanu, ne? :)

tev arī priecīgus! :)))
tā vajadzētu būt. bet dāvana var kalpot arī par labo simbolu:)
nuja. dāvana ar mesidžu. :)
bet tās jau ir visgrūtāk sagudrot. kā "sestdienā" bij salikti dāvanu tulkojumi. man patika štais: gludeklis - ja pretgrumbu krēms ir pārāk tiešs atgādinājums;))
ak, jā. kaut ko manīju. es parasti tos mājienus netveru. varbūt tik atsevišķās reizēs, kad tas ir tiešs un nepārprotams. ;)
:) es zinu, ka man citreiz vienkārši negribās viņu uzķert. un citreiz tā dumji sanāk saskatīt visādus zemtekstus, kur viņu nav;)
nuja. tāpēc es uzreiz visiem saku, ka zemtekstus nesaprotu. nekādās situācijās. tikai tiešā tekstā. =) lai nav pārpratumu. ;)
tā viennozīmīgi ir visdrošāk:)
:)))

March 2013

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Powered by Sviesta Ciba