Scotland again

Tāks, esmu Aberdīnā. Atbraucu vakar. Paspēju uz visiem transportiem laikā. Labi, ka busa biļetes pirku ar laika rezervi, citādi būtu nokavējis, jo kavējās lidmašīna. Bija jau man aizdomas, ka kas šitāds varētu gadīties.

Tagad malkoju rīta kafiju, pārlūkoju internetus (kazi, vai nav kas mainījies) un prātoju, ko varētu pasākt. Auksts gan te. Salīdzinot ar Rīgas turpat 30, šķiet, ka te būtu iestājusies kodolziema. Un esmu jau saķēris kaut kādu nelāgu krekšķi. :/
Tags: ,

Comments

apsveicu ;o)

atpakaļceļā negribi caur Fāterlandi braukt?...
nē, atpakaļceļā ne. man jau viss noorganizēts. uz fāterlandi es varētu tāpat aizbraukt. ;)
davai ;o) man būtu patīkami sadzert te ar latviešpuiku ;o)
bet nu tas uz rudens pusi visticamāk. un ja būs lēts transports..
ko Tu domā ar lētu transportu? lidmašīsnu? uz manu pusi vispār nelido. savukārt ap septembra beigām un oktobra sākumu es iespējams būšu LV un mēģināšu pavest visus pazīstamos latviešpuikus. nebaidies. arī Tevi ;o)
nu kaut ko ātru un uz abiem galiem kopā zem 100 dievzemītes naudiņā,.
a tu tā kā pavisam atpakaļ rudenī taisies?
nu tad Tev jāmēģina meklēt pašam, jo man ērtākais varianta (tikai ar pārsēšanos Drēzdenē) bija autobuss, kas vienā virzienā maksāja 77 LVL un no Drēždenes līdz manam miestam ar vilcienu apm. 20 jevriki. brauciens apm diennakti. sākumā jau es meklēju lidmašīnu, bet no Rīgas uz Drēzdeni nelido, uz Berlīni īzīdžetam maršruts skaitījās, bet nu neviena reisa (vismaz martā, kad man vajadzēja; varbūt, kas ir mainījies).

rudenī atpakaļ būšu tikai uz pāris nedēļām. izmantošu atvaļinājumu (kat gan sāku domāt, ka tik dārgu tripu varētu arī nepavilkt...).

March 2013

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Powered by Sviesta Ciba