tech

pirms kāda laika manām jaunajām kompja tumbām bija sakreņķējusies barošana. dabūju baudīt piespiedu klusumu turpat veselu nedēļu. bija grūti un neierasti. taču vakar dabūju apakaļ naudu par tām tumbām un uzreiz steidzu iegādāt jaunas. nu manu istabu pieskandina Logitech X-120. stāvā sajūsmā gan neesmu, bet tas bija saprātīgākais no variantiem. visi veikali pilni ar kaut kādiem kreisiem pīkstuļiem. un vēl man ir aizspriedumi pret sabvūferiem. tā ka nācās izvēlēties no kādiem 2-3 kaut cik atbilstošiem variantiem.
Tags: ,

Comments

Heh, es varu palielīties, ka pavisam nesen uz firmas rēķina visai nekaunīgi savam galda PC nomaniju ska;nas karti z kautkadu uberkruto ( neesmu speciigs tehnikaa, maksaja ap 150 ls) un tagad skaņu lažu caur Yamaha 650 resiveri un galā stāv Canton Le103 tumbiņas. Vo blin es tev teikšu - tā tik ir PC skaņa. Pieļauuju iespēju, ka drīz varētu ihavot vel 3 Canton'a tumbas un subu = darba kinozāle.
Zinu, ka tā ir ņirgāšanās par darba kolēģiem, bet stāvēja man tās mantas atpūtas istabā, tur apgreidojās - nu vot es izmantojot savas priekšrocības (tuvās attiecības ar bosa meitu :)) savācu to visu
smalki. :)
man jau ar bij doma par resīveri/pastūzi (vai kā to verķi sauc) + normālas tumbas. bet tad vajag arī normālu skaņas karti. citādi jau nav vērts.
tagad man tāds pagaidu variants (uz pāris gadiem ;).
līdz šim ar visu caur maģi laidu. tak tumbas par lielu - uz galda nav vietas un šamām paliels elektromagnētiskais lauks - monitoram abas malas zaļas paliek. nu vispār vietas jautājums diezgan svarīgs - gribu, lai viss tā kompakti.
resīvers vien tas pats pastuzis ir, tikai ar radio aprikots.
Nu man tumbas aiz monitora kadu 1 m stav un 2 m augstumā. par magnetismu, tur jamša gan nav aizsargātas.
mjā. man šitāds variants atkrīt - man kompis stūrī stāv..
abi kaut kaa aizdomiigi leeti...
ko gan vispaar var gribeet no taadaam ...
es tik lasu un briinos ... un netieku gudra kaa var kaut ko vispaar klausiities caur shitaadaam datortumbinjaam ...
nekas, gan saņemšos un nopirkšu pārīti Radiotehnikas 90nieču, normālu pastūzi un krutu skaņas karti un tad varēšu kopā ar kaimiņiem klausīties. ;P
ha, tās bija dārgākās tāda tipa un izmēra. pārējās ir vai nu lielas (man nav daudz vietas un galda) vai nāk kopār ar kaut kādu sabvūferi (kurš man ņefig nav vajadzīgs).
tā ka dzīvosim - redzēsim.
garastaavoklis: blondiiniigs! :P

un ko tu saki - tieshaam caur shitiem maziem suudinjiem (es atvainojos par izteicienu) tu klausies muuziku? un patiik? un ir kaifs?
wiiiii
/raadu dzilji liidzjuutiigu sejas izteiksmi/
man maziņa istabiņa. pilnīgi pietiek. ja vajag niknāk - močīju caur maģi. neesmu no tiem, kam mūzika liekas tikai tad laba, ja bungādiņas plēš pušu.
khmmmmm
mhm
kaut kaa neticaas, ka TAS speeju jebko izdvest ...
milzu neticiiba tiem shtruntinjiem par 10-15 ls
maneejaas creative par laikam 20 ls jau ir meesls ...
no taa izriet arii taalaakie secinaajumi ...

nuuuh .. paarliecini mani par preteeejo! ... :)
1) neapgalvoju, ka šitās ir krutas; pārliecināt nemēģināšu;
2) nu tā cena kas lapā ir i-neta veikalā; es par viņām samaksāju Ls19, tā ka apmēram tavs līmenis; nu varbūt Creative būs par biškucīti labākas šajā gadījumā;
3) tur jau tā lieta, ka normālas nopirkt nav iespējams; vismaz ne tādu izmēru, kā man vajadzīgs (un cenai šai gadījumā nebija būtiskas nozīmes).
nu vopshem nesaprotu kaa caur shitaada tipa tumbinjaam ir iespeejams klausiities muuziku ...
mosh esmu izlepusi ...
nezinu. šovakar notestēšu. jau teicu, ka man visu laiku caur maģi klausījos. bija dikti ok. tikai tumbas par lielu un uz galda nevarēja nolikt. nācās izlīdzēties savādāk.

March 2013

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Powered by Sviesta Ciba