back from trincstock

juhū. esmu atpakaļ no trincstokas. =) foršs pasākums. es gan viņu dēvētu par mudstoku jeb dubļstoku - jo tieši ar dubļiem man visvairāk asociējas šis pasākums. dubļi it visur. vēl joprojām priecājos par saviem piebristajiem un ar lielu dubļu kārtu aplipušajiem zābakiem. :) un pats pats krutākais pasākums bija autiņu izdabūšana no tā staignāja par kuru bija pārvērtusies autoplača pļava. te nu manas drūmākās nojautas piepildījās. Ogrē es biju mevis pirms 9:00 bet gan laiciņu pēc 2iem pēcpusdienā. bet nu pofig - viss beidzās labi. un man liela pateicība jāsaka tiem cilvjiem, kas man palīdzēja ne tikai izdabūt to braucamrīku uz ceļa, bet vēl arī šamo ierūcināt.

nu ja, dabūju redzēt arī dažas labas grupas, dubļu cīņas un vēl šādas tādas atrakcijas. jautr. kaut gan, ja godīgi, - tabūns man patika vairāk.

Comments

hehe:)))smagi gajis jums tur izskatas:)
nē nu nebija jau slikti. pat sava romantika. tikai mēs plānojām doties mājum ap 2iem naktī uz svētdienu (ķipa, pēc HMP?), bet sanāca, ka izbraucām tikai svētdien ap 12iem. ;)
nekas jau nenotika. tikai sencis netika uz kautkādiem-tur kapusvētkiem.
hmmm un kas labs bija 6diena????

bija verts palikt?
nu kā to ņem. vienu brīdi pa pašu dienas vidu iestājās mērens panīkums. nekas prātīgs nenotika. grupas, kurām 3os bija jāspēlē uz alus skatuves sāka spēlēt tikai ap kādiem 6iem (? - precīzi neatceros), saīsinātu programmu un arī tikai daļa grupu no tām, kam bija jāspēlē.
bet varēja sevi izklaidēt skatoties kā cilvēki ņemas pa dubļiem, ūdenstiplēm, lec ar tarzanku laivā utt. vai arī vienkārši nedarīt pilnīgi neko (kā to brīžiem darīju es ;).
bet vakara koncis bija labs. =)
e.
Peedeejaa vakaraa viss taa piegriezaas, ka guleet aizgaaju jau ap 22:00. pamodinaat mani speeja tikai "draugu" deliiriski-histeeriskaas razborkas, blj...
A mums ar dubljiem viss bija absoluuti ok! - Uzbuuveeju jaunu tiltu paar graavi un 1/2 minuuti peec tam, kad biju iedarbinaajis auto, biju jau uz celja... mozh uz buuvniekiem jaaiet?
nu man prieks par to, ka bez probleemaam tiki aaraa. mani jau saaka grauzt sirdsapzinjas paarmetumi, ka nepaliku tev paliidzeet izstumt auto. a kaa tie dzheki ar busu tika galaa? normaali izstuuma?
e.
Dzheki baigi aatri liidz tiltinjam tika, bet tad uz kaadu 1.5 stundu uzkaaraas. Bet arii viss bija ok...
pag, viņi tad stūma atpakaļ uz tiltiņu? mēs tur viņu aizstūmām pa tādu pašu trasi, kā manējo. nevarēja dabūt busu tajā piekalnītē?
e. nee, nee... vinji brauca pa to pashu trasi un uzskaaraas bishku pirms tiem deeljiem, kas kruumos bija...
nu ja, tur es šamos arī atstāju. :)
e. nu, jaa... deelj taa visa es varu pretendeet uz Trincstokas tiiraakaa auto tureetaaja statusu.
=)
nu manējaus jau arī bija +/-.bišku nota;sķīts jau bija, bet neko traki.
ok, tev 2. vieta :D
par ko man 2.vieta? un kāpēc tikai otrā?
ā, tas par tīrāko auto? nu 2.jau droši ka nē. tur jau bija vēl daži autiņi, kuriem palaimējās tikt veiksmīgi ārā un neatrasties blakus tā džipa trasei. =)

March 2013

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Powered by Sviesta Ciba