šaubas & skepse - Post a comment

> Recent Entries
> Archive
> Friends
> User Info

April 13th, 2014


[info]porcupine09:12 am - Ko es šodien uzzināju
1) Ir tāda filma "Svešais" (režisore Lūcija Ločmele,1988). Nebija ne jausmas. (Galveno varoni tēlo puika ar neparastu vārdu Česlavs Glaudāns, komentāros pie filmas aizkustinošs Annijas Glaudānes izsauciens: - Tas tak mans tētis!)
2) Tomēr dzīve mazos pagastos rit kaut kādā paralēlajā realitātē. Izrādās, tur ierodas profesores (sic!) ar izglītojošām lekcijām par leģendāriem dziedniekiem: Zilākalna Marta ne tikai dziedējusi, bet arī redzējusi noklīdušus zirgus. Profesore demonstrēja arī padomju laikos 1987. gadā pēc valsts pasūtījuma uzņemto visai noliedzošo filmu par tautas dziedniekiem. (Filma jau nav par dziedniekiem, tas ir samērā skaudrs stāsts par mazu, izmisušu zēnu, kas cenšas glābt savu dzērājtēvu.) Ā, šis vēl jauki: dziedniece Brigita Vīksniņa no ASV vadīja dažu minūšu garu dziedniecības vingrinājumu. Muļķības slavinājums, vol 2. Nu cik var mitoloģizēt tumsonību...
3) Ir uzradies jauns, trendīgs lielpilsētas psikoguru - ņekijs Andis Geste, izbijis vetārsts (mauc tautiskā manierē o glavnom, un ļaudis tak pavelkas, jēziņ).

Read Comments

Reply


From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.

> Go to Top
Sviesta Ciba