criminally volga
skaitiet zvaigznītes
 
20.-Jul-2006 02:58 pm
seksam vispār nav nekādas nozīmes. vienīgais attaisnojums viņa darīšanai ir tas, ka sekss cilvēku padara neskaitāmas reizes laimīgāku, viņa dzīvi skaistāku un ļauj sajust otru cilvēku tuvāk kā jebkas cits uz šīs pasaules, tā ir pilnīga pasaku pasaule, gan fiziski, gan garīgi, es pat nevaru to sevī nošķirt, ja sāku tā domāt. visādi citādi seksa varētu arī nebūt. visas teorijas par šo tēmu, sadalījums vairākumā un minoritātēs, kaut kādas ar seksu saistītas problēmas un to risināšana, manuprāt, ir galīgi garām. runa taču iet par cilvēku. vienkārši cilvēku. un par to vai viņš vispār ir spējīgs kādu mīlēt vai nē.

tāpēc es domāju, ka šajā antipraida gājienā cilvēki demonstrēja tieši savu nespēju mīlēt un to, ka nekad tā pa īstam nevienu nav mīlējuši ārpus savām dzīvnieciskajām dzimuma robežām. ja viņi būtu savas sievas vai vīrus mīlējuši gan fiziski, gan garīgi, kā cilvēkus, vienkārši kā personības, kā vienu veselumu, viņi saprastu daudz vairāk un šitā nestaigātu un tik muļķīgi nebļaustītos. pēc visa spriežot, tie ir cilvēki, kuriem pašiem dzimums un fiziskais ķermenis ir pirmajā vietā, lai kādu dievu viņi nepiesauktu sev par advokātu.

un arī praidisti manuprāt pārspīlē, tikai tie anti-geji pārspīlē vēl vairāk. un tad ir atkal sajūta uz mēnešiem diviem, ka dzīvoju starp briesmoņiem. ai, bet es rīt braukšu uz zviedriju un neko neredzēšu, ļoti labi, nav ko savas acis piegānīt.
Comments 
20.-Jul-2006 06:25 pm
jaamuuk
This page was loaded Maijs 20. 2024, 6:57 pm GMT.