criminally volga
skaitiet zvaigznītes
noteikti kaut kāds vecs joks 
27.-Maijs-2011 08:43 pm
ugunsgrēkā rafalsons dejo ar dejotāju oksanu, un oksana viņam saka - ņesmotrite v ņiz! - bet rafalsons gramstās gar viņu un saka - ja ņe mogu, u vas takije krasivije glaza!
Comments 
27.-Maijs-2011 08:49 pm
Rafalsons ir Felzenbahers vai tur ir jauns krievs parādījies? Tādu Oskanu, piemēram, nezinu. TV3, petuhi tādi, nogrieza iespēju skatīties "Ugunsgrēku" internetā ārpus Latvijas.
27.-Maijs-2011 09:31 pm
felzenbahers felzenbahers. tur tagad asiņainā mērija organizē deju šovu "dejo savai pilsētai" un tur sataisījušies dejot visi biezie un bagātie, bet partneri viņiem izrādās visi ir kriminālznoziedznieki. bet oksana tikai tagad parādījās. tipa profesionāla dejotāja, kam felzenbahers pirmajā mēģinājumā sāka masēt celi. bet milda gunāram teica - ej ej uz deju zāli, tur jau felzenbahers ar to foksanu!
27.-Maijs-2011 09:44 pm
A par tiem kriminālnoziedziniem nebrīnies. Kad vēl skatījos, piefiksēju, ka nopietns procents sieviešu tēlu ir savu sroku cietumā atsēdējušas - Marta, Filma, Heļenčiks, Solveiga, Kitija jau arī tagad droši vien. No otras puses varbūt tas nemaz nav tik absurdi - Padomju Savienībā vienīgās trīs uz nāvi notiesātās sievietes kā reiz nāca no Latvijas Republikas.
This page was loaded Maijs 23. 2024, 7:05 pm GMT.