Miss Pocins - Mazs ieskats vēstulē.

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Aprīlis 6., 2010


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
22:56 - Mazs ieskats vēstulē.
Vēstuli rakstīju nedomājot neko, tikai rakstot un rakstot un rakstot. Uz jautājumu par savām pārdomām un atziņām. Nezinu vai kāds šo vispār var izprast, to "Es" kas darās manā galvā, ja man pašai grūtibas ir ar viņu..

Ieskats vēstulē:
Tādam,ka es vairs neatceros īstos stāstus. atceros par galvenajiem varoņiem, scerrry movie. Vispār jau lielākā atziņa ir tāda,ka ļoti gribu,ka APC ir tāds pats kā FRIENDS, jo es visus mīlu,kaut ir citur kašķi naids utt. bet tomer. tas ir savs. !!!! tā lūk I think i can be a better person, but i cant. My wishes is bad. What i wish for? I don`t know. vēl to,ka es dzīvoju pēc saviem principiem, kādi man tie ir? - nezinu, jo nezinu kādi principi man ir.. It kā zinu,kad sāku tuvoties slieksnim - NĒ. Tā lūk.. Es labāk sēžu mājas, nekā izeju uz ielas, kur ir daudz cilvēku - pazīstami, draugi, bet tāpat daudzi liekas sveši.. kaut kā tā - tas ir mazs ieskats, mana šizofrēnija.

Tā vien šķiet,ka laukos vientulībā ir labāk, nekā pilsētas drudžainajās masās, kaut arī tās man patīk.

(2 Komentār[i]`. | Ir Ideja.)

Comments:


From:[info]in_margo
Date:6. Aprīlis 2010 - 23:30
(Link)
Tu vari skatīties vienu, divus pavasarus kā zāle dīgst. Bet pēc tam ieraudzīt starp desmit tūkstošiem, miljoniem zāles stiebru vienu, kas dīgtu savādāk pēc diviem pavasariem vairs nav iespējams. Pat kokusi un sniegpulksteņi vairs neiepriecina tik ļoti. Bet laikam jau tieši tāpat ir pilsētā, dzīvo vienu gadu, otru. Tās pašas sejas, tie paši cilvēki, skrienoša un plūstoša masa, kurā atrast ko tādu, kas piesietu sirdi... neiespējami? Varbūt.

Es arī gribu tuvu. Vismaz justies blakus. Līdzās.
[User Picture]
From:[info]pocins
Date:6. Aprīlis 2010 - 23:54
(Link)
Fuc* Tu mani saprati.
Jā, tieši tā.


Es arī,ļoti,ļoti. ĻOTI!

> Go to Top
Sviesta Ciba