01 July 2009 @ 11:51 am
 
Atgriežoties no pļavu priekiem pilsēta šķita netīra un pilnīgi traka. Cilvēku bari un netīrība, ko tā neievēro ikdienā. Gāju cauri pūlim savā solī, iepriekšējo dienu solī, kam ar šo plūsmu nav nekāda sakara, ugunskuru dūmu pilns, saules, gaisa, gaismas un nakts debesu pilns, nedaudz arī visādi citādi piepildīts. Njā.



Patīkami, ka tagad visa diena ir pilnīgi mana, mājās neviena nav. Piecēlos, aizbraucu pēc piena, mazliet palīkumoju apkārt pa mežu, tagad ķeršos pie krāsas, smilšpapīra un lakas. Vēl jāpabaro suns.


Ā, un pašlaik skanošo dziesmu dzirdēju pieugunskura izpildījumā, biju viens no diviem, kas mācēja pavilkt līdzi. Vispār bija traki jauki, varbūt kaut ko vēlāk uzrakstīšu par to visu.


upd. Kaimiņu mājas celtnieki klausās kaut kādu krievu hītu radio tik skaļi, ka to dzird visā mājā un ārā iziet vispār pretīgi, es viņiem to pārlēto šaļaļā vienreiz noslāpēšu, kad iešu pasēdēt uz tikko pabeigtās terases kādu dienu, jāizstiepj tikai divas S-90 ārā un varbūt arī ģitāras pastiprinātājs.
Jau iztēlojos kā sēžu uz soliņa saulesbrillēs, malkoju kaut ko aukstu ar ledu un smīnu viņu virzienā, skanot Hendriksam, piemēram.
 
 
skaņa: Komunālais Blūzs
 
 
( Post a new comment )
Madara: green[info]riffly on July 1st, 2009 - 12:44 pm
Tavi kaimiņu mājas celtnieki izklausās līdzīgi maniem kaimiņiem. Ok, man gan skan tur latviešu mūzikas brīnumi, taču vēlme tos noslāpēt ir tik un tā. :)
(Reply) (Link)
brr[info]brr on July 1st, 2009 - 02:17 pm
tu gan esi atriebīgs
(Reply) (Thread) (Link)
Лорд Мурр: planet[info]pm on July 1st, 2009 - 02:37 pm
dažreiz... šis ir ļoti īpašs gadījums, jo aizskar manas dzīves lielāko prieku - mūziku. nevar visu laiku būt labiņš, heh.
Nu netaisos es neko ļaunu darīt, tikai radīt pats sev skaņas sienu pret otru pusi, galu galā savā teritorijā varu klausīties, ko patīk, tāpat kā viņi. Ja tās teritorijas ir par tuvu, tad rodas maza problēmiņa:D
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
brr[info]brr on July 1st, 2009 - 02:46 pm
varbūt var palūgt, lai mazliet protas kauna un pagriež klusāk, bet ja nu nesaprot tā, tad gan vajag iepazīstināt ar savu muzikālo gaumi ;)
(Reply) (Parent) (Link)