es nesaprotu, kas tām pārdevējma ir par drausmīgi aizvainotu attieksmi, kad viņām pieklājīgi norāda, ka cena kaut kur nav pareiza. es taču nesaku, ka viņu bērni izskatās pretīgi.

Comments

-.- pat es sajutos aizvainots.
all jokes aside. tas ir tā, ka tu principā pasaki "jūs hujova strādājat un atļaujaties saņemt par to naudu"
jāpiebilst, ka arī man tas ir drausmīgs aizvainojums, ja man kāds norāda , ka manā veikalā neatbilst cena kkur.. gribās ievilkt pa muti. Tā vienkārši, paņemt aiz krāgas aizvilkt uz noliktavu, nospārdīt līdz nāvei, tad paņemt skenerīti, un uztaisīt to nolāpīto cenu. ;)
Heh.. Labi, ka es neesmu pie tevis neko pirkusi. Bet vispār, man liekas, ja es būtu pārdevēja, būtu priecīga, ka kāds man pasaka, ka kaut kur ir kļūda. Es tiešām to darīju ļoti saldi un pieklājīgi, kā čomam uzsist uz pleca :)
Nu mēs visi nēesam vienādi protams, bet es arī esmu no tiem, kuriem tu kaut ko aizrādod vnk sačakarē garastāvokli, lai kā tu to arī neteiktu...un tieši veikalos kur dienā iziet pie tūkstots klientu tā attieksme pret katru individuāli kļūst aizvien seklāka un seklāka. Tāpēc nevajag dusmot uz tām trakajām pārdevējām, kuras streso par katru sūdiņu. Vajag pasmaidīt, jo dzīve ir skaita ^_^
skaista* bļeģ , es gribēju teikt skaista!!!!
es jau nedusmojos, man vnk tas likās interesanti, kāpēc viņas šajā jautājumā ir tik jūtīgas :)
dzīvei nav ne vainas, tas gan :)

March 2024

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Powered by Sviesta Ciba