fantastikal - es esmu pārlieku negatīvi noskaņota. es zinu.
Sestdiena, 1. Marts 2008 11:35
es esmu pārlieku negatīvi noskaņota. es zinu.

m: kā es vēlētos visiem tiem ārzemniekiem par socioniku pastāstīt! Eh, Toby, you really need to study it deeper. Sabīn, mums viņš jāizglīto! Jo tai Katrīnai noteikti noderētu.. viņai nesaskaņas ar dēlu.

es: bet viņa nespēs saprast-

m: muļķības! tu domā, ka pieauguši cilvēki ir stūlbi? neizglītoti? baigi gudrā atradusies.

es: nē, ne jau tā es domāju. es domāju par to, ka tu vari izprast sliktās attiecības, bet nespēsi tās mainīt, jo viss norit dabiski. tu dabiski aizvainotu cilvēku tieši tā, ka nevajag.

m: mani vecāki mani audzināja tā - nav bezizeju! es neticu, ka nav tādu situāciju, kur nevar ko mainīt. vismaz viņa izprastu, kāpēc viņiem ir nesaskaņas!

es: viņi neizprastu. viņi nebūtu spējīgi izprast. es zinu vairākas tādas situācijas. revidējamie nespēj izprast revidentu. vienkārši nevar! viņi domā savādā-

m: muļķības (un sarunu tālāk necenšos atcerēties)

bet ko es īstenībā vēlējos teikt, bija manas patiesās domas. man tā deg pateikt visu to, ko nedrīkstu.
kā piemēram tas, ka m šķiet, ka viņa mani izprot fantastiski. un mūsu strīdu cēloņus vēl fantastiskāk. MELI! MELI UN NETAISNĪBAS. Vai tētis ir spējīgs izprast manu brāli, pieņemt to, kāds viņš ir? Manus vārdos tētis klausās, cenšas saprast brāli, bet tas līdz galam neizdodas. nekad neizdosies. viņi vadās pēc citiem principiem. tāpat ar māti un mani. viņa NESAPROT. NESAPROT.
un manas dārgās draudzenes - lai arī kā viņas censtos, es turpināšu manīt tos nažus, kurus viņas met viens otrai pretī. tāpat arī Krišjāni nekad neizpratīšu. nemaz nevēlēšos, tā pat kā mana māte pret mani, tāpat kā tētis pret brāli.

stulbā nesaderīgā pasaule. tur neko nevar darīt. tikai pieciest un pakļauties.

2CommentReply Add to Memories Email this entry to a friend

wraa
wraa
labdien, es esmu vājprāts
Sestdiena, 1. Marts 2008 14:33

Es pilnīgi varu iedomāties tieši tādu pašu sarunu starp mani un Ievu. Viena apgalvo, bet otra noliedz. Un patiešibā, abas stāv katra savā galējībā.
Bet nav jau arī vienmēr tik traki. Tomēr ir lietas, kuras man viņā patīk un kuru nav nevienā citā, ko es zinu. Un ja pieņem domu, ka mūsu dzīves uztveres ir absolūti pretējas, un savu "pareizo" veidu otrai neuzspiež, tad ir pavisam ok.


ReplyThread
platformene
platformene
Kartupeļu baseins
Sestdiena, 1. Marts 2008 15:00

protams, var atrast vidusceļu.
jā, bet pastāv 1.gribasspēks un tad ir cauri.


ReplyThread Parent