fantastikal - Komentāri
Svētdiena, 14. Marts 2010 16:29

nu pag.. pirmkārt, jau man šķiet, ka modelēm liek arī tievēt, līdz ar to tas, ka viņām liktu uzbaroties, nebūtu nekas jauns. galu galā, ja apaļīga meitene gribēs būt modele viņai tā arī pateiks: nomet svaru! bet tādā gadījumā arī apaļīgā meitene var jautāt, kāpēc viņu un viņas figūru nevar likt mierā. ko lai dara apaļīgā meitene, ja viņa jūtas ērti tā dzīvojot? tie vienkārši ir likumi (ja mēs piekrītam, ka tādi ir un ka tādiem ir jābūt) - tev ir jāpielāgojas. arī pārāk tievajām meitenēm ir jāpielāgojas.
otrkārt, viņas redz visa pasaule, viņu izskats ietekmē mūsu skatījumu uz to, kādam cilvēkam ir jāizskatās. un ar mani to nevar salīdzināt, jo es dzīvoju savā alā un ja es savā alā sēžot arī izdēdēšu, tas nevienu nesatrauks, tas nevienu neietekmēs un netraumēs. bet viņas var izraisīt masu anoreksijas viļņus, jo ir bari ar cilvēkiem, kas nezkāpēc uzskata, ka tas ir nenormāli pievilcīgi izskatīties pēc kaut kāda pazemes radījuma.
bet ok, es nevaru noliegt, ka viņas izskatās labi un ka viņām ir loma, kurā vajag izskatīties pēc pakaramā. lai gan no otras puses - var teikt, ka mums šķiet, ka tas izskatās labi vien tādēļ, ka mēs pie tā esam pieraduši. ja mēs būtu pieraduši pie kaut kā cita, kaut kas cits mums izskatītos labi.


Comment Add to Memories Email this entry to a friend
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.