fantastikal -
Trešdiena, 28. Novembris 2007 20:37
un vēl: kārtējo reizi atkārtojas "es ienīstu" sižets. vaina ir manī, bet es turpinu turēties cieši, cieši.

jau no pirmās klases. agrāk neatceros.

1. josie
2. joanna
3. alex
4. izdevīgāk klusēt
5. aizvien klusēt
6. ansis
7. ak vai ak vai...

visur ir vienādi. vienmēr bijuši tādi gadījumi. tas sākās ar labu draudzību. nemanāmi notiek pārmaiņas, un seko aprunāšana, beigās nīšana un izvairīšanās. kā es ienīstu! vienmēr tā. ne velti saku, ka esmu riebīga. dēļ visiem šiem septiņiem esmu raudājusi, lielākās daļas dēļ arī zaudējusi draugus, protams arī pašvērtējumu (nekad līdz galam nesapratu, kur tieši bija mana vaina. nevienam nepatīk paskaidrot. vai uzklausīt. visi par sevi un vienpusīgiem viedokļiem.)

ai es nezinu, kāpēc rakstu tās tikaipašuinteresējošās vaimanas. manā galvā bez tā ir tukšums. domas bizz.

2CommentReply Add to Memories Email this entry to a friend

wraa
wraa
labdien, es esmu vājprāts
Trešdiena, 28. Novembris 2007 21:11

tas, ka tu to raksti ir tikai normāli. mēs abas ar Daiju jau esam atzinušas, ka ciba ir ideālais psihologs: tu vari te izkliegties un galvenais - te nav neviena, kurš tevi par to lamās. ideāli.


ReplyThread
surikats
mazais šņabītis
Ceturtdiena, 29. Novembris 2007 07:43

aha.
gribēju vēl tikai pateikt, ka visu mūžu būs kaut kādi nolāpīti kretīni, kuri aprunās, drāzīs dzīvi. ar to ir vks jāsamierinās. es nezinu, vai Sabīn, tu zini, bet mans labākais draugs sastāstīja savai meitenei, ka es viņam esmu dzērumā uzmākusies, lai gan bija otrādi. man gandrīz pajuka attiecības ar Jurģi. vot šādi maitas ir!! šādi pretekļi! vks ir jācenšas viņus sev nepielaist pārāk tuvu. un Sabīn atceries, lūdzu, gan to, ka lai arī mēs visas reti tiekamies, mēs tomēr tevi mīlam.


ReplyThread Parent