PiRX A tut i ja... - Post a comment

[info]pirx wrote
on February 11th, 2008 at 09:48 pm

Arianas meklējumi / Ariana's Quest

Beidzot esmu saņēmies izpildīt solījumu un uzrakstīt lētās filmas aprakstu. Lētās kā "lētais alus", t.i. filmas, kuru var iegādāties "Rimi" gastronomu ķēdē par mazāk nekā 50 santīmiem. Tieši tā - trīs filmas par divu tērvetnieku cenu, to nevar palaist garām!

No vairākām iegādātajām filmām sāku tieši ar "Arianas meklējumiem". Jautāsiet kāpēc? Domāju, ka pie vainas bija vāciņš ar vārdu Quest. Tie kas mani pazīst zin, cik ļoti man patīk spēļu žanrs ar šādu nosaukumu. Tiem, kas nepazīst - vāciņa attēls kurā var pārliecināties par iepriekšminēto faktu.

Ariana's Quest - cover

Jāsaka, filma izceļas ar patiesi bagātu sižetu, kurā netrūkst negaidītu pavērsienu, intrigu un, protams, mīlestības. Citējot aprakstu no vāciņa:

Krāšņa episkā fantastikas filma pēc seno leģendu motīviem. Princese Ariana sāk karu par savu karaļvalsti - Andoras un savas tautas atbrīvošanu. Viņai jācīnās ar milzīgu ienaidnieku kara pulku. Tikai pakļaujot sev pašu laiku, Ariana spēs atgūt savu troni, atgriezt mieru un taisnību uz zemas, kas, kā viņa uzskata, ir zaudēts uz visiem laikiem...

Būšu ar jums atklāts un atzīšos, ka man izdevās šo meistardarbu noskatīties līdz beigām, tomēr bija jāpaiet divām nedēļām, kamēr es saņēmos savas emocijas izlikt uz papīra. Un arī šobrīd manī kūsā emocijas, tāpēc atļaušos aprobežoties ar kadriem no filmas

Filmas galvenā vērtība Viņi nodūra Jēzu Latex catfight

Saprotu, ka jūs, dārgie lasītāji, no manis arī gaidat kādu komentāru, kādu novērtējumiņu tā teikt. Būšu īss. Filma ir kā radīta tiem, kam patīk sievietes ar izteiksmīgām krūtīm acīm, latekss / āda un ne pārāk sarežģīti dialogi. Filmas rozīnītes - māsa noindē brāli, ādās tērptu sieviešu kautiņš ugunskura gaismā un oriģinālais sižets. Īpašu cieņu galvenās lomas tēlotāja izpelnās ar to, ka savulaik ir piedalījusies restlinka sacensībās.

Aktieru tēlojumā ir manāmas svaigas dvesmas, tas nekādā gadījumā nav holivudas širpotrebs, kura mākslīgais gludums un perfektums jau sāk šķebināt. Drīzāk es vilktu paralēles ar austrumu kino.

Visticamākais, ka nākošo reizi es šo filmu skatītos kompānijā, kurā būtu EGRO un/vai [info]phz, kā arī netrūktu alkohola. Pieļauju, ka tā būtu jauna pieredze un liktu uz šo mākslas darbu paskatīties no jauna rakursa.

Eksperta atzinums: Bolivuda satiek Hongkongu.


(Read Comments)
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.