pink_pony

alone and lonely

« previous entry | next entry »
Sep. 24th, 2010 | 09:40 pm
posted by: pink_pony

Izskatās, ka pilsētā palicis viens vienīgs ponijs. Pārējie šķiet kleperē apkārt SUX-ā nr.2. Anyways, sēžot mājās un izbaudot pilnībā rudens saaukstēšanos izrādās, ka ātri vien kļūst garlaicīgi. Līdz šim bijusi izklaide spēlējoties ar cibas bloga noformējumu - man kā ņūbam šis process ir piedzīvojumiem bagāts un līdzšim iegūtais rezultāts ir gandrīz vai kjūtīgs tomēr stipri nepilnīgs. No otras puses šī nodarbe jau kļuvusi par jaunu atkarību - jau atkal ir n idejas par to, ko vajadzētu darīt savādāk. So there, man iestājies apmulsums, jo nav nekādu jēdzīgāku plānu nedēļas nogales dienām. Es te vnk sajukšu prātā šķaudot un runājoties ar sevi.

Pie reizes visiem SUX-ā gribētos mazliet novēloti, bet novēlēt jauku larpošanu!

XOXOXO


jukušais_ponijs

Link | Leave a comment | Add to Memories


Comments {2}

her_crow

(no subject)

from: [info]her_crow
date: Sep. 25th, 2010 - 05:57 pm
Link

es iesaku lapu nocentrēt ekrāna vidū, kā arī kreiso boxu ar linkiem laist līdz lejai kā visu pārējo (šobrīd viņš paliek īsāks, kad uzspied komentēšanas pogu.

plus kaut kas lēkā riņķī.

paryyojeb7gd9rtgfk.jpg

Reply | Thread


pink_pony

(no subject)

from: [info]pink_pony
date: Sep. 25th, 2010 - 07:11 pm
Link

Njā, tas, kas lēkā apkārt, ir footeris. Zinu, ka viņš tā dara - man vnk uz brīdi apnicis ķēpāties. Par centrēšanu - arī ir piefiksēts. A bet par to zaļo sānu huiņu staipīšanu garumā - drīzāk man viņas vajag uztaisīt vienlīdz īsas + page summary likt uz augšu, jo tomēr izrādās, ka ir gana daudzi mazi monitori (viens no tādiem ir kaimiņu ponijam), uz kuriem jau pie šībrīža izvietojuma goldiju nevar redzēt pilnībā - kur nu vēl apakšējo viņa daļu. Vēl bija doma moš taisīt, lai abi sāni arī scrollotos, bet es nez - tad zustu goldija šarms.

Reply | Parent