pink_pony

Es esmu neapzinīgs pilsonis

« previous entry | next entry »
May. 27th, 2013 | 12:08 pm
posted by: pink_pony

Konstatēju (precīzāk - bankas darbiniece konstatēja), ka manai pasei kaut kad janvārī beidzies termiņš. Aizvelkos uz PLMP un tur man sāk braukt augumā, ka par to pienākoties protokols un vispār psc šitā dzīvot bez pases. Augstsirdīgi nolēma mani palaist ar brīdinājumu, kas gan raisīja vien nīgru smīnu - solītais 10Ls sods izklausītos briesmīgāk, ja par pašu pasi nebūtu jāmaksā 20Ls.

Bļe, nahuj man jāatceras, kad tā sūda pase jāmaina? OCTA pārdevēji nepagurdami sūta e-pastus un īsziņas, lai tik es neaizmirstu viņiem iepiķot, a PMLP viss pofig. Balsošu par to partiju, kura ieviesīs konkurējošo pasu izdošanas iestādi, lai kādu nebūt servisu nodrošinātu, nevis protokolus vicinātu. Oh wait! Es takš nebalsošu, jo, lai dabūtu pasi šonedēļ man būtu vēl 20Ls jāpiemaksā. A partiju piedāvājumus palasot skaidrs, ka saprātīgāks ieguldījums dvatcāram ir akrs zemes uz Marsa.

Link | Leave a comment | Add to Memories


Comments {2}

(no subject)

from: [info]redcat
date: May. 27th, 2013 - 02:47 pm
Link

Man bij vēl nedēļu derīga pase, rezultāts bij tieši tāds pats - pamatīgi nolamāja, jo, nu redz, kā šāda nolaidība var būt.

Reply


x

(no subject)

from: [info]walkire
date: May. 27th, 2013 - 08:25 pm
Link

dažu iemeslu dēļ man ir citas valsts pilsonība, un LV ir tikai uzturēšanas atļauja. nu vot, kad es nokāvēju uzturēšanas atļaujas pagarināšanu, uz mani bļāva, ka nelegāli uzturos ES, un man vajadzēja iet uz tiesu pierādīt, ka nekā ļaunpratīga te neesmu izdarījusi.

Reply