pink_pony

Santa Barbara un LoL

« previous entry | next entry »
Jun. 19th, 2012 | 08:10 am
posted by: pink_pony

Notikums atstāstīšanas vērts. Ap 23:30 Kāsis konstateēja, ka Mārīc, kopā ar Goldija draudzeni, un vēl 3 indivīdiem raujās LoL. Viņš izlēma, ka derētu viņus bišku pazemot un sadauzīt pieci pret pieci. Kāsis paicināja mani (jo es gadījos online) un vēl trīs krutus čaļus un bija gatavs pasākumam, tiklīdz pretiniekiem beigtos spēle. Mārītis un Goldija draudzene piekrita tāpat arī pārejie čaļi. Tik tālu viss iet skaisti.

Organizējoties uzradās Goldijs čatā, kurš paziņoja, ka viņš ļoti gribot spēlet, jo kopā ar viņa draudzeni spēlejot arī viņas bijušais. Viņštika pasūtīts. Visi savācāmies un sākām spēli. Šajā momentā risinās notikumi kādus es vēl nebiju piedzīvojis sava geimera mūžā. Nebija pagājušas 10 minūtes no spēles, kad Goldija draudzene nozuda. Kā izrādās, lai runātos ar Goldiju, kurš cītīgi uzstājis, ka tagad tas jādara. Vēl pēc 2 minūtēm nomira Mārīša kompis un tad atlikušie trīs viņu komandas biedri sāka nodarboties ar: reidžošanu, lamāšanos, attaisnošanos, ņirgāšanos. Partiju nobeidzām neguvuši vispar nekādu prieku. Kāsis apvainojās uz dzīvi, LoLu un "pidariem, kas pamet spēli lai runātos ar saviem boyfrendiem", un aizgāja gulēt.

Ja es būtu sekojis viņa piemēram, iespējams es būtu pavadījis laiku daudzmaz lietderīgi... bet no otras puses XD

Mārītis saicināja spēle divus, no atlikušajiem čaļiem(no kuriem viens bija Goldija tagadējās draudzenes bijušais) mani un Goldiju un iesāka partiju. Mārītis nohostoja konferences zvanu uz kādiem 7 cilvēkiem, jo viņš ir slinks. Sākumā Goldijs nepievienojās skaipa konvo, tacu viņi sāka dirsties spēles čatā rakstiski. Bijušais draugs sasolīja Goldijam pa seju, ja viņš pacels tematu, Goldijs cītīgi centās ņirgāties par to cik ļoti jauns un zaļš(?) ir viņa oponents. Pēc laika skype parādījās Goldija draudzene jo viņa arī bija iemesta konvo. Un tajā brīdī es sajutu ka ir dirsā, nevienu vairs neinteresē LoLs un es pasūtīju Goldija draudzeni piecas mājas tālāk no čata(laipni cik nu to tā var). Pēc 5 min uzradās čata arī pats Goldijs, kā izrādās piedzēries kā lops. Sarunas tagad pargāja jau tiešā teksta.

GRIBAT ZINĀT KAS NOTIKA?!?

BĻJE TAS *****S ***A ******s utt utjp IZGĀJA, NO SPĒLES, LAI DOTOS RUNĀTIES AR SAVU DRAUDZENI !!!

Padevāmies, es pasūtījis Mārīti dirst, devos vienatnē spēlēt rankedu atradu jauku poli un norāvām 4 uzvaras pēc kārtas, bet tas tā nebūtiski.



Es saprotu ka datorspēles pēdējā desmitgadē ir palikušas par normālu attiecību sastāvdaļu, ja tie, kuri ir attiecības to vēlās. Taču vai tomēr nevajadzētu spēt novilkt robežu? Jūs domājat tā ir vienīgā ziepju opera? Nekā nebija, Leapcentury vairs nevar spēlēt kopā ar savu bijušo draudzeni, jo, ja viņa ar vinu spēlēs, tad viņas jaunais draugs viņu pametīs!!! o_0

ARE U FUCKING KIDDING ME???

blonde_pony

Link | Leave a comment | Add to Memories


Comments {7}

pink_pony

(no subject)

from: [info]pink_pony
date: Jun. 19th, 2012 - 08:48 am
Link

Tu man pēc šitās pārestības ieteiktu, ar viņiem vēli iepazīties tuvāk? XD

Man šķiet, ka visiem varētu būt uz 18 un 18+

Reply | Parent


her_crow

(no subject)

from: [info]her_crow
date: Jun. 19th, 2012 - 08:48 am
Link

lielisks posts.
bet nu man liekas, ka Kāsis pats uzprasījās uz šito, gribot uzspēlēt kopā ar viņiem

Reply


pink_pony

(no subject)

from: [info]pink_pony
date: Jun. 19th, 2012 - 08:54 am
Link

Jā, Goldija, krietni jaunāka versija rotā mūsu bloga labo sānu.

Reply


The Atis

(no subject)

from: [info]atiitis
date: Jun. 19th, 2012 - 09:18 am
Link

Nu vo, no saakuma iedeva sievieteem tiesiibas balsot, tagad arii datorspeeles (aarpus soc.portaaliem) ljauj speeleet. Luuk arii rezultaats. Vienas vieniigas probleemas :)

Reply


Gunchaz

from: anonymous
date: Jun. 19th, 2012 - 09:37 am
Link

Hahah... Nja... sievietes un datorspēles ir forši, bet ja spēlē bijušie ar bijušajām, tas rada tikai komplikācijas citiem komandas biedriem... :D
Fun fun raksts, neticās, ka tas notika tikai 10 min laikā =D

Reply | Thread


pink_pony

Re: Gunchaz

from: [info]pink_pony
date: Jun. 19th, 2012 - 09:41 am
Link

Nesmu korekti uzrakstījis, tas bija apmēram pusotru stundu garš pasāciens.

Reply | Parent


Drāma

from: anonymous
date: Jun. 20th, 2012 - 05:30 pm
Link

Es gan dodu priekšroku nosaukumam "Pedro un LOL", but those are just my preferences... Anyways, tikko kā dzirdēju no sava puiša (kurš pilnīgi nejauši izrādās, ka ir Goldijs), ka par mums ir uzrakstīts raksts ponij-blogā, es samulsu. Godīgi saku, pēc raksta izlasīšanas es smējos skaļā balsī vismaz 10 minūtes :D Jā, tas bija ļoti dramatiski, kas notika tajā vakarā, bet nu īstenībā jau, I don't really care about Lol matches :D (Goldjs gan man visu vakaru stāstīja, ka "ES TEVIS DĒĻ PAT LOL MAČU PAMETU!", it kā tas būtu varoņdarbs of doom) Bet nu jā... Uzspēlējam lol? :D:D:D

Reply