kūciņas prototips

kūciņas prototips

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Zini ko es gribu? Seksu. Mani sēklinieki pulsē jau vairākas dienas. Gribu lai mani iegrūž gultā un uzkāpj virsū. Mans loceklis ir mana labākā ķermeņa daļa. Es drīkstu rakstīt visu ko es vēlos, vaine? Esmu brīvs putns! Arī par seksa pieredzi? Arī par to, ka viņa mēdza beigt divreiz, abas reizes pirms manis. Zinu to, ka braucot uz labu dabu, es būšu predatōrs. Es medīšu gaļu. Vienas vai divu nakšu sakari. Vai man būs jāpērk prezervatīvi? Pēc visiem šiem gadiem?
Stop, varbūt nes negribu seksu. Varbūt es gribu tikai gribu sniegt orālo seksu, redzēt kā izliecās mugura. Gribu lai man plēš matus.
  • Seksu gribēt taču ir tik normāli. Un prezervatīvi ir jāpērk. Un jāguļ, ar ko gribas. Un vispār tu varētu pastāstīt vairāk, kas tev tur ar to seksuālo pieredzi :)
    • Tas ir kā, pastāstīt? pastāstīt to ka pēdējos 5 dzīves gadus esmu ticis pie nožēlojama seksa?
      • Vai tad ir tik traki?
        • *bija* , jā, bija. No viņas puses, nekādas iniciatīvas, viss jādara pašam. Orālais sekss man spīdēja reizi gadā. Varbūt nedaudz pārspīlēju, bet nu ļooooti reti. Pati sev arī neļāva sniegt. pozas? Bija trīs. Vai divarpus. Viena ir karbonāde, kur viņa ir apakšā un tad klapēju vienu pusi, pagriežu un tad otru. otra bija kājas pār pleciem. Un arī viņa apakšā.
          Ja nu kādreiz bija bija tā, ka es esmu apakšā, tad man arī viss ir jādara. jācilā mūsu abu divu svars, tur aiziet tāds treniņš, ka pa seksu vispār vari aizmirst :D Pati jau viņa neprata kustēties. Un piecos gados to neiemācījās. Šaubos ka nākamajos piecos to iemācītos, vai arī kaut kas kļūtu labāks
Powered by Sviesta Ciba