kūciņas prototips

kūciņas prototips

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Sāp dibens, kājas un dedzina kuņģi.
Aizminos uz spici, nopirku bikses. Divas! Spilgti sarkanas un vienas gaiši pelēkas. Pelēkās ir meh, bet sarkanās tik ļoti kliedz "es esmu brīvs!!!"
Ilgi meklēju izmēru, bet atradu. W30L32 , tas tā, nākotnei. Pēcāk sapratu, ka esmu ar velo un mazu pleca somu, gāju pirkt somu. Newyorker mani izglāba ar sporta maisa, ar lencēm, somveidīgu lietu, izskatās nice, izmērs nice, cena? 4,95!! Āsom. Aizminos uz centru, satiku brāli, atdevu bikses un veco somu, meklēju ziedoņdārzu, bez kartes un gps. Nevis minos, bet ripinājos cauri pilsētai, caur šaurām un nekad nebrauktām ielām. Lienes iela, Krāsotāju iela un citām.. bija drūmi, žēl, ka nebija fotoaparāta, man radās ideja fotogalerijai, tas citai reizei. No aizmugures ieripoju ziedoņdārzā, tur ir skaisti un dzīvi. Un es? Es lasīju Remarku un dzēru kjūtīgāko vīnu ever
Izdzēru pusi un noreibu, bet varbūt tas bija no grāmatas un saules, nezinu. Lēnām devos atpakaļ, apēdu pakistānas kebaba aso vidējo mix kebabu u. Gandrīz raudāju, bija traki. Vēl ir traki. Rīt dedzinās zarnas, to es zinu pēc pieredzes.. Ā, pa vidu visam es biju kilomaxā, yes, tur nav nekā slikt. Nopirku jaunu burton!! Kreklu un tkreklu, abus kopā par 2,31 , vai nav burvīgi? Esmu mājās un došos uz aukstu dušu. Tagad.
Powered by Sviesta Ciba