pikaso_ - [entries|archive|friends|userinfo]
pikaso_

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Nov. 27th, 2020|10:40 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
LinkLeave a comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]pikaso_
Date:November 27th, 2020 - 02:13 pm
(Link)
hmm. tas video ir lielisks, protams, paldies, papētīšu varbūt kaut kas noder.
tiesa, mēs abas tādas ar personīgo telpu un uz pieskārieniem reaģējam vairīgi. varbūt kaut kā jāpārmāca šis. būtu papildus kā iekonektēties ar suņu.
[User Picture]
From:[info]neraate
Date:November 27th, 2020 - 03:00 pm
(Link)
Vēl, protams, graužamas mantas vai tml, viss kas dod + emocijas un palīdz izlādēt stresu. Jāpārveido pēc iespējas vide lai ir droši, nekur bekas nevar nogāzties, uzkrist virsū, var būt ka kaķis ar to biedē, jo suns neredz, ka viņu neapdraud.
Var pamēģināt, varbūt sunim drošāk, ja atstāj lielā ērtā būrī, vispirms protams pieradinot vai iekārto vietiņu, kur paslēpties. Un izpētīt kur ir līdzens zālājs un doties pastaigās, kad suns apradis, varēs arī laidt vaļā izskrieties. Ir arī dažādi līdzekļi stresa mazināšanai
Iespējams vajag caur suņu grupām meklēt rokā cilvēkus ar līdzīgu pieredzi, es zinu, ka pirms kādiem 10? gadiem no Ulubeles viens pāris paņēma divgadīgu aklu vai ļoti vājredzīgu laiku, manuprāt arī vienā Ķepa uz sirds bija par to īss sižets
[User Picture]
From:[info]pikaso_
Date:November 27th, 2020 - 03:14 pm
(Link)
ar pastaigām viss kārtībā. ejam īsas, garas, pa parkiem un ne pa parkiem. tā kā tagad uzsvars uz degunu, ne acīm, pastaigas patiesībā ir foršākas, mierīgākas kā pirms tam.
varbūt vairāk jāliek uzsvars uz garām, lai vairāk nogurst rītos?

apskatīšos grupas. ceru atrast kādus sakarīgus. ir sastapti cilvēki, kas sāk stāstīt, ka suns mans redz neesot akls. pieļauju, ka tāpēc, ka neieskrien stabos un negāžas gar zemi. uhh, kā viņi uzvelk. :)