Kaķu spēciņš - Come to the toilet [entries|archive|friends|userinfo]
Kaķu spēciņš

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Come to the toilet [16. Apr 2010|12:59]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Current Mood |rīts]
[Current Music |Pop Beats Poetry - Dubstep Extravaganza]

Atmiņu labad tomēr jāpieraksta.
Tonakt neskanēja nekāda dubstep ekstravagance. Ar Kailu gājām uz nočņiku pēc dzērieniem, bija mēreni vēsīgs. Pēkšņi viņš apstājās, skatiens iedurās nekurienē, un plauksta iegrima pieres krokās. Es vaicāju: "Kas lēciens?". Pēc neliela klusa mirkļa viņš, uz mani neskatoties paziņoja, ka esot morālas dilemmas priekšā. Tālāk neko nepaskaidrojot mēs turpinājām ceļu, un man bija sajūta, ka šajā spriedzē Kails mani pagrūdīs zem autobusa.
Vēlāk man trīcēja kājas klišejiski tupot uz tualetes poda vāka, skatoties, kā viņš ieelpo, aiztur elpu, izelpo un spļauj vannā. Es tikai saliekusies devu norādes: "Liesmiņu augstāk, liesmiņa izdzisusi."
Linkcomment

Comments:
From:[info]kamatrilleris
Date:16. Aprīlis 2010 - 15:27
(Link)
heroīns ir leģendām apvītākā narkotika, man brīžiem šķiet, ka es šīs leģendas ienīstu daudzkārt vairāk par pašu substanci. bezspēcība pret popkultūras klišejām un to neargumentēto maģismu visā tajā, bļaģģģ
[User Picture]
From:[info]ulvs
Date:16. Aprīlis 2010 - 17:24
(Link)
kāpēc uzreiz tik viennozīmīgi un visaptveroši? noteiktos popkultūras slāņos varbūt, tomēr heroīnu nemīl neviens, atskaitot tos, kuri to mīl (in love).
From:[info]kamatrilleris
Date:16. Aprīlis 2010 - 18:13
(Link)
Vēl vairāk par glorificēšanu man derdzas narkotiku pazinēju pretenzijas uz smalkjūtīgu garīgumu. Ne tik daudz šajā kontekstā, bet kopumā. Es neesmu kategoriska, tikai šī tēma mani nereti patiešām nokaitina.
From:[info]kamatrilleris
Date:16. Aprīlis 2010 - 18:14
(Link)
opiātu tb, nevis narkotiku
[User Picture]
From:[info]ulvs
Date:16. Aprīlis 2010 - 18:26
(Link)
smalkjūtīgu garīgumu? gh.
[User Picture]
From:[info]likcepure
Date:16. Aprīlis 2010 - 18:27
(Link)
Mani nokaitina gandrīz visas tēmas, kas skar narkotiku lietošanu.
[User Picture]
From:[info]likcepure
Date:16. Aprīlis 2010 - 18:30
(Link)
Bet, runājot par ierakstu, es, kas pēdējā laikā uzvedas kā "padzīvojusi dāma" (Harija Egliena apzīmējums), bez Sandras komentāra palīdzības nemaz nesapratu, par ko īsti te ir runa. Harijs par mani paņirdza, un tad izdarīju eksperimentu, parādot ierakstu vienai savai draudzenei un pajautājot, ko viņa domā par situāciju, kas tajā aprakstīta. Viņa teica tā: "izlasīju..iedomājos par meiteni, kurai visu laiku ir jāsamierinās un jacenšās izprast sava otrā pusīte. Jāpalīdz un jābūt blakus, pat brīžos, kad var no otrās pusītes sagaidīt kaut ko neiedomājamu. Jābūt stiprai un jābūt blakus."
[User Picture]
From:[info]pika
Date:16. Aprīlis 2010 - 18:56
(Link)
ha ha ha