Kaķu spēciņš - Panika [entries|archive|friends|userinfo]
Kaķu spēciņš

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Panika [28. Jun 2009|22:26]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Current Music |Dilans/ Kings of Convenience - Homesick]

Nu, vot, skumjas un satraukums pēkšņi man aptinās ap kaklu kā tāda pretīga, griezīga ādas siksnas, kas savelkas ciešāk un ciešāk. Es atkal nevaru iemigt. Uz aizkariem garas, tumšas logu rūtis. Izskatās pēc restēm. Uz sienas pāris blāvas gaismas svītras. Dilans kaut ko gauduļo. Es zīmēju shēmas. Jābūt viltīgai un izveicīgai – viss labi jāsaplāno, kamēr vēl nav par vēlu. Smēķēju pēdējo cigareti kailām krūtīm, sarauktu pieri un pidžamas biksēs sēžot. Vēl pirms pāris stundām es laimīgi domāju, kā strādāšu tur un tur, naudas pietiks visam, būs tikšanās ar interesantiem zēniem un citi nenozīmīgi nieki. Tagad man ne grāmatas negribas lasīt, ne filmas skatīties. Dilans kaitina nedaudz un gribas klausīties Homesick, Catsick, Countrysick. Labi, es varu negulēt, no rīta aiziet paskriet un par, cerams, pārskaitīto naudu piezvanīt tētim un pastāstīt par pēkšņi uznākušo panikas lēkmi. Visu polaroid filmu izbildēšu uz savu kaķi skatoties.
Linkcomment

Comments:
From:[info]kamatrilleris
Date:29. Jūnijs 2009 - 00:41
(Link)
Dilans var iet maajaas, uzliec bolero no Raavela. Tad es tev kaadreiz pastaastiishu bolero staastu par savu teeti un maskavu seshdesmito viduu.
[User Picture]
From:[info]sin
Date:29. Jūnijs 2009 - 01:30
(Link)
pastaasti
From:[info]kamatrilleris
Date:29. Jūnijs 2009 - 01:39
(Link)
mans teetis bija aizvests uz maskavas cietumu. vinjsh bija jauninjsh - ap divdesmit. protams, sakrenjkjeejies un nobijies. vakarpusee vinjam bija atljauts iziet pastaigas laukumaa. Viss, ko no taa var redzeet, ir tumshzils debesu taisnstuuris, jo augstie muuri aizsedz jebkaadu citu skatu. boleru tai laikaa bija populaars un to biezhi speeleeja. un tajaa pastaigu laukumaa klusinjaam vareeja dzirdeet atnestaas skanjas no ne paaraak taalaam ielu kafejniicaam. un tad teetis esot sanjeemies un nomierinaajies.
[User Picture]
From:[info]sin
Date:29. Jūnijs 2009 - 01:59
(Link)
njā tas skaņdarbs ir gan nomācošs gan pacilājošs reizē.. vispār jau liekas, ka apzinošu cilvēku cietums padara tikai labāku..
[User Picture]
From:[info]pika
Date:29. Jūnijs 2009 - 14:32
(Link)
Šis ir ļoti jauks stāsts.
From:[info]kamatrilleris
Date:29. Jūnijs 2009 - 00:42
(Link)
(episka klasika nomierina, solnishka)
From:[info]kamatrilleris
Date:29. Jūnijs 2009 - 00:43
(Link)
(pat manu teeti!!)
[User Picture]
From:[info]pika
Date:29. Jūnijs 2009 - 14:36
(Link)
Man tobrīd nebija Bolero, bet Dilanu nomainīju pret Vashti Bunyan un iedzēru nenormālu britu miega pulveri, par kuru stāsts būs drīzumā.
[User Picture]
From:[info]ulvs
Date:29. Jūnijs 2009 - 01:43
(Link)
you sound like drugs
[User Picture]
From:[info]pika
Date:29. Jūnijs 2009 - 19:53
(Link)
Baltais indie un nekaadu narkotiku.