Kaķu spēciņš - [entries|archive|friends|userinfo]
Kaķu spēciņš

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[19. Sep 2008|00:16]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linkcomment

Comments:
From:[info]nezveers
Date:19. Septembris 2008 - 02:20
(Link)
Ar to Tu gribi teikt, ka cilvēks pārvērtē savas spējas būt saskaņā ar pasauli? Pēdiņu M. Džeksons saprata, ka negrib būt nekāds čalis kategorijā - pēdiņās. Bet mūķene, kas izdzīvoja, nebija nekāds piemērs tam, ka ar ticību "KAUT KAM" var iegūt visu. Piemēram, nemirstību.
(es nesaku, ka tās divas - teikšu tā - lietas nelīmējās kopā. Bet tie nebija divi stāsti. Stāsts, manuprāt, bija tikai viens. Tas lidmašīnu gabals jau drīzāk bija epizodes. Bet, godīgi sakot, nevaru arī apgalvot, ka filma liktos vēl foršāka, ja tās lidmašīnas tur nebūtu. Neuzskatu sevi par kino skatītāju, kas nevarētu izprast filmu simbolus, bet man tomēr prasījās, lai vairāk būtu skaidrs, kāpēc tieši tas tur bija jāparāda.)
[User Picture]
From:[info]pika
Date:19. Septembris 2008 - 03:18
(Link)
Jautājums ir tikai viens - vai tev tādas narkotikas garšo vai negaršo. Man garšo un tāpēc pat īpaši negribas neko analizēt.

Un jā epizodes, ne divi atsevišķi stāsti (kļūdaini izteicos, jo patiešām stāsts ir tikai viens). Nedomāju, ka runa bija par kaut kādu spēšanu vai nespēšanu dzīvot saskaņā ar pasauli, bet drīzāk par tādu tīru fanātismu un tā sadursmēm ar realitāti (?) (varbūt tas ir tas pats, par ko tu runā). Brīžiem skatītājs notic tam, ka fantāsims spēj pārspēt/nomākt realitāti.
Mūķeņu epizode šajā gadījumā lieliski papildina pamatstāstu, spēlējoties ar skatītāju, jo visas pirmās epizodes ir veiksmīgi lēcieni un lidojumi - skaties un apzinies, ka reāli nekas tāds nav iespējams, bet kaut kur vidū par to vairs nedomā vai pat notici. Mūķene uz BMX riteņa uz zilo debesu fona izskatās tik skaisti, ka pofig, īsti vai neīsti. Domā tas puikiņš nebūtu mūžīgi palicis par Džeksonu, ja ar Merlinu viss tā nebūtu sanācis?
From:[info]nezveers
Date:19. Septembris 2008 - 08:19
(Link)
Man garšo, [info]pika ;)
Ja sanāk, iesaku šodien aiziet uz "Es esmu Kiborgs, bet tas nekas!".