puukas kuukas

[info]iive @ 18:53: uh, long story, un labāk viņam neprasi :D es biju ennā, tad atbraucu pie viņa ciemos uz turīnu, tad mēs "sastrīdējāmies", tad es biju praksē turīnā un sastrīdējos arī ar pārējo viņa draugu loku kaut kāda muļķīga dzīvokļu jautājuma dēļ.
es pie viņa mācījos no šīs grāmatas http://www.ibs.it/code/9788871861579/lotman-jurij-m-/dialogo-con-schermo.html, kurai izlauzties cauri itāliski bija liels ieguvums valodas un terminoloģijas apguvei. es viņu kopēju no paša pasniedzēja eksemplāra. bet, ja lasi krieviski, var sagūglēt pdfu. (un tā viņa "oriģinālā"ideja par baroku arī nāk no lotmana, ja :D)
kā īsti sauc priekšmetu? man gan visi ennas materiāli vecajā kompī, bet varu paskatīties e-pastā, kādas esejas esmu sūtījusi. vai vispār kādus materiālus.
varu droši vien sniegt arī kādu padomu par dzīvi ennā, bet, ja jau eksāmeni, tad laikam vairs nav diez ko aktuāli?
jā, nu kas vēl. krūšu vietā vari izmantot zināšanas par indie mūziku, viņš dievina kings of conveniance :D parunāt par neatkarīgo kino.
mums bija kino vēsture un tur ļoti svarīgi bija noskatīties visas filmas, kas tika pieminētas. tad uzreiz vieglāk runāt.

Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Powered by Sviesta Ciba