January 2010   01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

Father John Catoir, ENJOY THE LORD - A PATH TO CONTEMPLATION, 1978

Posted on 2009.03.28 at 15:11
"Tev nav jābūt gudram, lai Man patiktu,
Viss kas tev jādara - jāvēlas Mani mīlēt,
Vienkārši runā ar Mani kā ar kādu, kas mīlams.

Vai ir kādi cilvēki, par kuriem tu vēlies lūgt?Tad saki viņi vārdus Man, un jautā cik vien tev tīk. Es Esmu dāsns un zinu ikkatra vajadzības, bet es vēlos lai tu parādītu savu mīlestību kā pret citiem , tā arī pret Mani - uzticoties, jo Es zinu to, kas patiesi labs un vajadzīgs.

Runā arī par nabagajiem, par slimajiem un grēciniekiem, un,ja esi zaudējis draudzību vai pieķeršanos kādam - pastāsti Man arī par to.

Ja ir kas tāds, ko tu vēlies savai dvēselei?
Ja vēlies, vari sastādīt sarakstu ar visām šīm vajadzībām, un tad nākt , izteikt to Man. Pastāstīt visu, par ko jūties vainīgs.
Es pieņemšu to, un piedošu pākāpumus.

Vienkārši stāsti man par savu lepnību un patmīlību, zemiskumu un slinkumu - Es tevi mīlu nebaidzami, par spīti tam visam. Nekaunies - ir daudz svēto, kam piemitušas tās pašas vainas , kas tev, bet viņi Mani lūguši, un soli pa solim, Es esmu labojis viņu vainas.

Nekaunies lūgt arī pēc miesas un gara svētības -pēc veselības, atmiņas, panākumiem. Es spēju dot visu, un vienmēr dodu visu nepieciešamo lai darītu dvēseles šķīstākas tiem , kas patiesi to vēlas.

Kas ir tas, ko tu vēlies šodien?Pastāsti par saviem plāniem, jo Es vēlos tev darīt labu. Vai ir kāds, kam tu vēlies darīt labu? Ko Es varu darīt viņu labā?

Un vai gan tu nevēlies kaut ko paveikt arī Manā labā? Vai nevēlies izdarīt mazliet laba savu draugu dvēselēm, kas varbūt ir Mani aizmirsuši? pastāsti Man savas neveiksmes, un Es parādīšu to cēloņus. Par ko tu straucies? Kas tevi sāpinājis? Pastāsti Man par to, un piedod šiem cilvēkiem, un Es tevi svētīšu.

Vai arī Tu baidies no kaut kā? Vai tevi ir kādas mokošas, neizprotamas bailes? Uztici sevi Man. Es Esmu šeit. Es tevi nepametīšu.

Vai tev trūkst prieku ko Man darīt zināmus? Kādēļ tu nedalies arī savos priekos ar mani? Saki, kas labs atgadījies kopš vakardienas lai tevi priecētu un atvieglotu. Lai kas arī tas nebūtu bijis liels vai mazs,- Es to biju sagatavojis. Parādi Man savu pateicību un pateicies Man.

Vai kārdinājumi smagi klājas pār tevi? Kārdinājumi vienmēr nes augļus traucējot tava gara mieru. Lūdz Man, un Es tev palīdzēšu tos uzvarēt.

Labi, bet tagad ej.. Ķeries pie saviem darbiem vai vaļaspriekiem.
Centies būt klusāks, pazemīgāks, pakļāvīgāks, laipnāks,
un atkal atgriezies pie Manis atnesot arvien uzticīgāku sirdi.
Rītdienai Man ir atkal jaunas svētības..."

Comments:


[info]grace_kelvin at 2009-03-29 17:47 (Link)
kārtējais bībeles neprāts!
Previous Entry  Next Entry