PHz superblociņš - Komentiņa rakstīšana [bloks|kalendārs|spamparāde|autors]
PHz

[ autors | sc userinfo ]
[ kalendārs | MEGA!!! ]

Zibenstakas
[Paskat tik:| SpampamparādeKārtībai jābūt!OKomentiņiES ]

Androīda ziņas 2016-07-13|02:52

phz
Laiflainam, par kuru jau rakstīju, jauna daļa, jāsteidz burtu piedzīvojumos!

http://www.apk-mania.com/2016/06/lifeline-whiteout-v108-apk.html

Citās ziņās, ja kāds vēl nav pamanījis, The Silent Age ir laba adventūre (visu bērnību saucu adventūres par adventūrēm, bet tagad sāku domāt, vai tie gadījumā nav kvesti un adventūres nav Tomb Raider, bet Vikipēdija mani tomēr pārliecināja atpakaļ, ka domāju pareizi un Tomb Raider ir ekšenadventūre). Tur ir visi pareizie žanra atribūti, tai skaitā bezjēdzīgie priekšmetu pielietojumi pietiekami mazā skaitā, lai nesāktu kaitināt, kā arī sižets ar ceļošanu laikā, par kuru pēc iziešanas vēl nedaudz padomāt, un smuka vektorgrafika. Vienīgais trūkums, kā jau daudzām «godīgām» pārnēsājamajām spēlēm, kuras negrib no tevis izdabūt pay-every-day-to-win-until-you-get-broke, ir īsumiņš.

http://lenov.ru/games/kvesty_prikluch_rpg/1474-the-silent-age-v-13.html

Runājot par atkarības izraisīšanas un naudas izdiedelēšanas trikiem, Pierobežas triālā ir izmantoti tie visi gluži kā no grāmatas - apgreidu cooldowni ar iespēju nopirkt uzreiz, uz daudzām stundām izstieptas sacensības ar svešiniekiem un draugiem, ikdienas uzdevumi, dāvanu sūtīšanas u.t.t. u.t.j.p.. Dīvainā kārtā man pagaidām ir izdevies to pieciest un pamanīt, ka pati moču dīdīšana ir diezgan aizraujoša.
Un tikai tagad atskārtu, ka autori ir tie paši RedLynx, kas aizsāka modernā 3D triāla žanru. Ak, cik gauži viņi pārdevušies Ubisoftam; Jēzups raudāja.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ubisoft.redlynx.trialsfrontier.ggp
zibenstaka lasīt komentiņus

Atbildēt:
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..