PHz superblociņš - Komentiņa rakstīšana [bloks|kalendārs|spamparāde|autors]
PHz

[ autors | sc userinfo ]
[ kalendārs | MEGA!!! ]

Zibenstakas
[Paskat tik:| SpampamparādeKārtībai jābūt!OKomentiņiES ]

Zutis par mačalku 2009-08-14|12:40

phz
Nejauši uzgāju vietni, kur man, portālu komentārus nelasošajam, bija iespēja iepazīties ar modernā latvieša izteikšanās un pareizrakstības spējām.
Bet tēma vispār par nedarbiem: http://www.tv3.lv/content/view/2309/362/

Paulis Lauznis | Es nepieskatiju māsīcu un brālēnu.māsīca gribēja brālēnu samīļot bet netīšām atsita brālēna galvu pret sienu.un opis parāva māsīcu aiz matiem un viņa sāka raudāt tā ka pati nevarēja pat normāli parunāt.

Sandra Ķūrēna | Sveiki, esmu jauna metene!!! Man patik slepus satikties ar savu puisi bez mammas atlaujas! Parasti dabonu pectam trukties no mammas bet es jau esmu pieradusi!!! Atceros ka vienu reizi gaju satikties pec skolas ar savu puisi bet kad atnacu majas mammai stastiju ka biju skola palidzeju skolotajai vairakas reizes mamma lava!!! Pat tagad brizam satiekos bet mamma neiebilst vairs!!

Skaidrīte Eniņa | Tas bija ļoti sen un notika ar maniem dēliem, kuriem tagad ir jau 16 un 15. Tētis naktī bija bijis makšķerēt un savu lielo lomu - divus zušus un vēl kādas citas zivis - bija salaidis vannā, lai puikas varētu paskatīties uz dzīvām zivīm. Tā tās zivis tur "plunčājās". Pieteicu dēliem, lai nekur ārā neiet, lai gaida mani, jo man uz brīdi jāiziet. Kad atgriezos, dēlus atradu vannā, kopā ar zivīm, pievienotas vēl bija vannas putas un garākais zutis tika izmantots par "mačalku".

Aivis Ozols | Tas butu mans nedarbs. Sito ziemu es izraku ar lapstu lielu bedri uz uzliku virsū plēvi un pari bišķi sniegu un pec laika mans bralis taja iekrita tai bedrē bija 1m50cm dziļa.

Ieva | Tad kad biju kāus 3,5 gaduņus veca, biju vasarā aizbraukusi uz laukie ar mammu. Vienu dienu man vajadzēja uz toleti pa lielam un mamma aiznesa uz manu istabiņu un nolika uz podiņa, pati aiziedama uz virtuvi turpināt pusdienu gatavošanu un piekodināja mani, lai es nedaru muļķības un kad esmu beigusi, tad pasaucu viņu :D Td pēc kādas pusstundas mamma atcerējā ka es vēl esmu istabā un viņu nesaucu, un ir dīvaina smaka :D tad viņa atnāca un ieraudzīja, ka es esmu izsmērējusi (jūs ppaši zinat ko) KLUCI pa istabas jauno paklāju, un darījusi to at savu ķemmīti un pati aizmigusi ar galvu uz dīvāna un kājām uz grīdas :D Bet šēl ka tajos laikos mums nebija fotoaparāts :D

Betija Celitane | Es ar savu māsīcu Annu Katrīnu taisiju pusdienas , līdz ko jutu ka kaut kas ož pēc piedeguma. Tad skatos: Dvielis deg! jo stāvēju pie plīts. Pēc tam māsīca taisīja vaļā logu un nometa puķu podu, tas saplīsa un lauskas saskrāpēja linoleju. Mēs ņēmām slotu lai slaucītu , bet tad es aizķēros un pakritu. Atnāca mūsu ome , un dikti sabāra.

Emilija Rita Rozena | Es vienmer pa kluso eju uz doles Hesburgeriem un tad mammai meloju kad izstereju siltajam edienam skola bet ne es Hesburgeros ziema edu sladejumu!!!

Elza Eliiza Viitola | 1.Kad biju maza, naktii es iedomaajos iet vannaa. Taa nu saliku tur visaadas bumbas un saalus. Tad kad vanna pildiijaas es aizgaaju skatiities TV, un aizmigu. Liels parsteigums bija tad, kad mamma no riiita pieceelaas. Viss pludoja! mamma seedeeja uz diivaana un blava uz mani kaa traka, es jau domaaju begt, bet pasliideeju un izsitu sev zobu :D
2. Mamma bija ''Drogaas'' un skatiijaas testerus. Mamma aizgaaja pirkt sawu kosmeetiku, bet es tik maaleeju testerus sew uz sejas. Mamma bija loti dusmiiga, un toletes shajaa iestaadee nebija. (lai nomazgaatu) Sliktaakais bija tas, ka tad kad mes gajam ara no Drogaam, uz turieni bija atbraukushi tuuristi, un loti velejas ar mani nofotografeties. Nofotograafeejos, iepozeju, bet mammas seja bija sarkana kaa biete ;D
3. Notika diezgan nesen. Mees ar draudzeneem kaavaamies, un man draudzene uzsuuca zilumu. Mamma man protams prasa kur es taadu dabuuju. Es - Draudzenes uzsuuca . Mamma - Kapec ne draugi? Tu tak neesi nu tu zini kas? :D

Jānis Kokarevičs | Es esmu dažreiz saplēsis šķīvjus. tas notika tāpēc jo vienam uzkāpu ,otru nometu un trešo sadauziju.

Edgars Kravinskis | Reiz man iekuriāja krāsni tad man bija pieci gadi es ieliku avīzi un viņa aizdēgās.es paņēmu ūdeni un pārtraucu uguni.
zibenstaka lasīt komentiņus

Atbildēt:
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..