phoenix ([info]phoenix) wrote on March 27th, 2007 at 11:16 am
Ir aizdomas. Kopš 7mēn vecumā sāku dienā barot ar maisījumu, ne krūti, ir izmēģināti daudzi maisījumi - nov isiem ir alerģija pēc kāda brītiņa. Tagad lietojam maisījumu bez laktozes. UN pleķi mums ar uz sejas un dibena tusējas un nenoiet - tātad kaut kāds kairinājums visu laiku ir. UN šad tad izmetas riktīgi lielās alerģija spumpas, kas 2nedēļas noiet. Bet tādas bijušas tikai 3 x un uz kājiņas tikai.
Grūti barot Lauru ar papildēdieniem, jo vienā jaukā brīdī kaut kur parādās alerģija. Varbūt tas saistīts ar citiem apstākļiem - ķīmiski apstrādāti produkti un tā. Katrā ziņā gribēju pārbaudī analīzes, lai sirds mierīgāka. Ja vispirms ir varēts tikt vienības gatvē pie alergologa, tad analīzes ir bezmaksas. bet tur pag. nedēļ zvanījām un pierakstu varēja dabūt tikai uz maiju! Tad nu E.GUlbja laboratorijā arī var taisīt analīzes. JA ir ārsta nosutījums (ģim. ārsta) un nav ļoti daudz alergēnu norādīts, ir bezmaskas. Tie alergēni ir apkopoti tādās kāpaketēs - koku, augu pakete, putekļu un citu tādu kairinājumu pakete, spalvu, dzīvnieku pakete, sakņu pakete, pārtikas pakete (uz pārtikas vielām, oblatumvielas, laktoze, u.tml) pakte. katra pakete maskā 20Ls. Ja gribētu pārbaudīt uz visiem alergeniem, tad tas ir uz 200ls. Katrs alergēns atsevišķi apmēram 6ls.
E. gulbja laboratorijas mājaslapā 9paskaties caur google, ja interesē) ir aprakstīti visi alergeni un tā.
Bet no šīm analīzēm pārāk liela skadirība ar nav. Laba lieta ir ka var paņemt pārbaudi uz to, vai bērna organisms vispār cīnās ar alerģiju. Ja nē - tātad alerģijas nemaz nav. mēs to šodien uzzināsim, kad saņemsim rezultātus.
Bet, ja tev nav aizdomu par alerģiju, tad analīzes nevajag taisīt.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.