11 March 2004 @ 07:10 pm
davātie ziedi  
Tā kā šonakt endrju paliek pa nakti darbā (gribot pārinstalēt savu kompi uz openBSD), man ir tikušas 3 tulpes.
Vispār jau labu laiku atpakaļ tika norunāts, ka par katru nakti, kas tiek pārlaista darbā, nevis mājās/gultā/man blakus, tiek man dāvāts zieds. Sākumā viss g;aja pēc plāna. Mājās sakaltēju pat kādas 7 rozes. bet tad vīrietītis izdomāja, ka pārāk dārgi šis prieks izmaksājot - domāju gan :D ne jau reizi mēnesī jams paliek pa nakti. Un tā nu puķu pirkšana kā kompensācija kļuva par neregulāru pasākumu.
Šodien gan- dabūju jau iepriekš minētās 3 tulpes. Bet ne jau šādas tādas, bet ar šķrines nosaukumu "Papagailīši". Tīri interesantas. Sākumā viņas definēju kā interesanti nesmukās puķes (ir arī interesanti smukās puķes). Bet tagad, kad viņas ir izplaukušas, man iepatikās. Tulpītes ir sarkananas ar dzelten-zaļām ziedlapu maliņām. Maliņas puķītei izsaktās, kā karstumā sačokurojušās, bet izpalusktot izskatās ok.
Žēl, ka nav digicam. Tad varētu nobildēt un parādīt jums arī. Un vēl man žēl, ka nevaru nobildēt un parādīt jums manu skaisto sieviešdienas pušķi. Tas man arī dikti dikti patika un joprojām patīk!