Petroviča Domu poligons
Thursday, June 2nd, 2011

Date:2011-06-02 08:20
Subject:Tie ir Japāņi
Security:Public

Grupa vecu inženieru un speciālistu piesakās tīrīt Fukusimas radiāciju un saka, ka tas jādara veciem, nevis jauniem: Japan pensioners volunteer to tackle nuclear crisis

"I am 72 and on average I probably have 13 to 15 years left to live," he says. 
"Even if I were exposed to radiation, cancer could take 20 or 30 years or longer to develop. Therefore us older ones have less chance of getting cancer."

10 comments | post a comment



Date:2011-06-02 09:34
Subject:Aptauja: Krievijas iedzīvotāji Latviju uzskata par otro tai nedraudzīgāko valsti
Security:Public

Maskava, 2.jūn., LETA. Krievijas iedzīvotāji Latviju uzskata par otro tai nedraudzīgāko valsti pēc Gruzijas, liecina aģentūras "Interfax" publicētie neatkarīgā Levadas centra aptaujas dati.
Gruziju par nedraudzīgu un naidīgi noskaņotu valsti uzskata 50% aptaujāto, Latviju - 35%, Lietuvu - 34%, ASV - 33%, Igauniju - 30%.
===
Hehe, Igauniju esam apsteiguši ;)

7 comments | post a comment



Date:2011-06-02 15:40
Subject:Bet zinātnieki tik turpina pētījumus
Security:Public

Austrāliešu rokgrupas "AC/DC" mūzika nomierinoši iedarbojas uz baltajām haizivīm, atklāts jaunā pētījumā.

4 comments | post a comment



Date:2011-06-02 18:36
Subject:Aktuālais politiskais moments
Security:Public

Bet ja tā padomā, tad neviens Vienotībai nav vairāk posta nodarījies par pašu Vienotību. Nu, ĢVK kā ārlietu ministrs, kurš jau Rīgas Domē izcēlās ar ārkārtīgi pārdomātu un konstruktīvu rīcību, skaļi atsakoties no deputāta algas bet pa kluso saņemot Eiropas pabalstu, tad mūžam nosauļotais pleijbojs Kampars, kurš nezin kādēļ ieņēma Ekonomikas ministra amatu un visnotaļ tizli skaidroja sava uzņēmuma naudas lietas, mistisko "investoru" un neizskaidrojamo personīgo bilanci, kur pie nestrādājošas sievas un diezgan lieliem izdevumiem viņam vēl palika pietiekami naudas pāri. Arī Mūrniece, kura "demisionēja" bet vēl dažus mēnešus turpināja strādāt un pats Dombrovskis, kuram banka izrādīja neparastu labvēlību kredīta atmaksas ziņā, nevairoja Vienotības pozitīvo tēlu. Pozitīvo tēlu nevairoja arī tie viņu iekšējie strīdi, par kuriem bija zināms plašākai sabiedrībai un kuru dēļ bija skaidrs, ka Vienotība ir tikai deklaratīvs nosaukums.
Kopumā viņi nu nekā nekvalificējās uz gaišajiem tēliem, uz revolucionāriem un cīnītājiem pret oligarhu varu savā praktiskajā darbībā un, manuprāt, Saeimas atlaišana un jaunu vēlēšanu izsludināšana tikai pārtrauc viņu agoniju.
Nē, nē, tie viņu pretējie nav ne par santīmu, ne par kapeiku labāki. Lielākā atšķirība ir tā, ka pretējiem ir labāk zināmi sponsori.
Tādēļ rezultāts ir tāds kāds tas ir.
Kaut kas šai valstī ir sapuvis. Pamatīgi sapuvis.

18 comments | post a comment



Date:2011-06-02 20:06
Subject:
Security:Public

Tirdzniecība ar suverenitāti. Krieviski. Diezgan daudz burtu, bet interesanti :)

post a comment


browse days
my journal