Petroviča Domu poligons
Friday, August 28th, 2009

Date:2009-08-28 09:55
Subject:
Security:Public

Vakar man nebija intelektuāli spožākā diena. Aklāti sakot, jutos diezgan pastulbs pat vienkāršos jautājumos. Sākumā domāju, ka tas tāpēc, ka agri no rīta uz ielas pabraucu garām [info]dunduks, bet pēcāk šo versiju atmetu, jo atklājās, ka arī daži citi cilvēki vakar jutušies līdzīgi.
Šodien varbūt neesmu daudz gudrāks, bet vismaz sajūtas ir normālākas ;)

5 comments | post a comment



Date:2009-08-28 10:00
Subject:Klusas pārdomas
Security:Public

Bi mums kādreiz ruds runcis, kurš smagi saslima un nu jau vairākus gadus ir labākos medību laukos. Atceros, pirms pašas nāves viņš, būdams jau pavisam vārgs, vēl klīnikā mūs pazina un pēdējiem spēkiem slējās kājās...
Tagad mums ir franču buldoga meitenīte. Sludinājumā viņa uzreiz mūs uzrunāja un mums uzreiz bija skaidrs, ka viņu ņemsim, ja tikai viņa vēl būs dabonama. Bija dabonama, jo iepriekšējie interesenti esot ilgi domājuši un beigās paņēmuši citu kucēnu. Un reizēm buldogmeitenīte uzvedas tā, it kā būtu kaķis. Nē, kokos nerāpjas, bet dažas izdarības ir ļoti līdzīgas kā nelaiķa runcītim.
Nez, kā tur ir ar dzīvnieku dvēseļu reinkarnācijām?

3 comments | post a comment



Date:2009-08-28 10:21
Subject:Dažreiz es ticu politiķu solījumiem
Security:Public

Lai samazinātu budžeta izdevumus nākamajā gadā, nepopulāri un smagi lēmumi vēl sekos, tā LNT intervijā 900 sekundes atzina premjers Valdis Dombrovskis. Šādi lēmumi nepieciešami, lai pildītu starptautisko aizdevēju nosacījumus un valsts varētu saņemt turpmākos aizdevumus.

6 comments | post a comment



Date:2009-08-28 20:22
Subject:
Security:Public

Tactically effective

post a comment



Date:2009-08-28 22:03
Subject:
Security:Public

Ha, Zviedrijā un vēl dažās valstīs runā par centrālās bankas depozītu likmēm, kas būtu negatīvas! Doma vienkārša - valdība bankām ir palīdzējusi ar kredītiem noturēties, tagad nav ko turēt naudu centrālās bankas depozītos, davai ka kreditējiet ekonomiku.
Interesants koncepts :)

4 comments | post a comment


browse days
my journal