PEpijas veranda - Varen plaša mana zeme dzimtā :)
Augusts 8., 2012
12:27

[Link]

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Varen plaša mana zeme dzimtā :)
Viss pirmoreiz - Preiļi ar visām kleitām un cepurēm, Pasienes baznīca no iekšpuses, mamaja draudzības kurgāns, plosts pa likteņupi, Daugavpils vēsturiskais centrs, Nīcgales akmens. Vēl un vēl. Kolēģei suvenīrfoto - uzvārdciema autobusa pietura un vecticībnieku baznīca.

(5 raksta | ir doma)

Comments
 
[User Picture]
From:[info]aizliegts_v
Date:8. Augusts 2012 - 22:41
(Link)
Pie daraudzībasd kurgāna esmu pārkāpis robežu, pie tam vairākas reizes :) Kā tur tagad, tiek klāt vai kādi papīri iepriekš jāgādā?
[User Picture]
From:[info]pepija
Date:10. Augusts 2012 - 10:28
(Link)
Baltkrievijas pusē rosījās traktors un starp kokiem rēgojās namiņš, tiltiņa posms gan izņemts. Krievu šosejai tik vien kā dzeltenā lenta pārvilkta kā visai pārējai robežai. Pašā kurgānā gulšņāja divas mūsu robežjaunkundzes, pases pajautāja, bija diezgan pārsteigtas, ka mums bija arī caurlaides, kaut iepriekš man visur stāstīja, ka bez tām ne soli.
[User Picture]
From:[info]aizliegts_v
Date:10. Augusts 2012 - 10:35
(Link)
Un kur tās caurlaides var dabūt?
[User Picture]
From:[info]pepija
Date:10. Augusts 2012 - 11:04
(Link)
uzstādījums ir šāds:
http://www.rs.gov.lv/index.php?id=803&top=0

praktiski iesniegumā kā mērķis bija "ekskursija maršrutā x (sarakstīju maksimāli daudz iespējamos apskates objektus, uz kuriem attiecas ierobežojums)", klāt pielikts saraksts ar braucējiem, viņu personas kodiem un deklarētajām adresēm. Iesniedzām Rīgā, saņēmām pēc trim dienām priekš visām nepieciešamajām robežapsardzes nodaļām.
[User Picture]
From:[info]aizliegts_v
Date:10. Augusts 2012 - 11:09
(Link)
Izsmeļoši, paldies!
Powered by Sviesta Ciba