Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

as i dream about movies they won't make of me when i'm dead - Post a comment


[info]penny_lane
Apr. 27th, 2020 01:14 am

šīsdienas best revjū:


"And the winner for best actor goes to… Al Pacino in Scent of a Woman."
The Academy, 1993


****1/2


pārsvarā šī recenzijas izvēle tāpēc, ka šī filma bija teju trīsarpus stundas gara, un tieši šāda garuma dēļ nevaru saņemties The Irishman. protams, biš arī tāpēc, ka es neticu, ka... kā to politkorekti, bez eidžisma un maigas neiecietības pret post-middle age vīriešiem pateikt? nekā, tāpēc neteikšu neko.

vēl mēs noskatījāmies Wild Strawberries, bet man, iespējams, kļūdaini radās priekšstats, runājot The Squid and The Whale referencēs, ka tas ir minor Bergmans, tāpēc nepūlēšos.

vispār biju plānojusi ātri noskatīties filmiņu un iemiegot palasīt, lai būtu patiesi smalki un izglītojoši aizvadīts vakars, bet laikam jāpārbauda filmu garumi, ja ir tik lieli sapņi un mērķi. bet neko nenožēloju, it neko.


p.s. un, jā, šāda filmu pieraksta formāta lielākais un aizraujošākais pluss ir tāds, ka ne tikai jūs bieži nezināsiet, par kuru filmu ir runa, bet arī es pēc gadiem pārlasot, visticamāk, nespēšu uzminēt. es jau sen esmu gribējusi atrast veidu, kā pilnīgi bezjēdzīgi piefiksēt skatīšanās pieredzi. šķiet, būs izdevies.

Tags:

Read Comments

Reply

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: