helvetica | Mar. 20th, 2017 12:36 pm nezinu, to tu vari jautāt uzņēmējiem, kuri nodarbojas ar sabiedriskās ēdināšans biznesu un izlemj apmācīt savus darbiniekus mest ārā klientus, kas ilgu laiku uzturas telpās un neko neņem, vai tieši pretēji, apmāca savus darbiniekus ieliet ūdensglazi uz iestādes rēķina tiem, kas ilgi sēž un taisa uomulību iestādē. Es vēstu tikai no savas kā lietotājas pozīcijām, ka man personīgi nāk drebuļi no "viena tēja uz diviem, sēžam visu vakaru" un, ja apmeklēju iestādes, kuras sniedz pakalpojumus, tad cenšos tās apmeklēt po naznačēņiju (piemēram, besī, kad bibliotēkās personas, kas ir atnākušas strādāt, velk laukā sviestmaizes un termosus un ieturas, paralēli šķirstot presi), taču absolūti pieņemu, ka citiem ir citi ieskati un scenāriji, un, ja iestāde ir pretimnākoša, man nav ne mazākā iemesla kaut ko iebilst, ne? Tāpēc - un šeit jūs drīkstat atslābināties - uzreiz teicu, ka atzīmējos tieši cita viedokļa dēļ. Read Comments |