Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

as i dream about movies they won't make of me when i'm dead -

Dec. 9th, 2016 11:05 pm

es pēdējā laikā esmu apsēsta ar random informāciju. šrilankā - par radikālā budisma iemesliem un izpausmēm, pilsoņu karu, musulmaņu lomu utt. šodien radās jautājums, vai vīrieši, kas guļ ar leidībojiem, sevi uzskata par homoseksuāliem vai heteroseksuāliem (pārsvarā -otrais variants) - un tāpēc pētīju visa veida saitus, no pētījumiem līdz deitingsaitiem. kaut kad vakar bija malaizijas premjerministri un viņu savdabīgā radniecība. šķiet, divi ir brāļi, bet man radās sajūta, ka no divām mammām, bet šito čekojot samira telefons. un šodien vēl nāvessodi dažādās valstīs - kā un par ko. tās ir jocīgas lietas, kas ienāk prātā un neliek mieru. that said, tagad iešu gūglēt, kāpēc es varu piemiegt tikai vienu aci (labo), bet otru neparko. a bet labā acs, tā man vispār tāda pusacs, lasāmacs, tālumā neredz ne nieka.


p.s. arī otrais autobuss kancelējās. mums ir autobusu veiksmju diena.

6 comments - Leave a commentPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

From:[info]peepingtom
Date:December 9th, 2016 - 05:11 pm
(Link)
pa vidu - par biseksuāliem.
From:[info]penny_lane
Date:December 9th, 2016 - 06:04 pm
(Link)
nea. tā nav pārsvarā. par vietējiem pat nerunājot, kas svēti tic, ka geji - tas ir fui, bet lēdīboji ir perfektlī fain.
From:[info]liljabrik
Date:December 9th, 2016 - 06:10 pm
(Link)
es arī vēlētos pārgulēt ar ladyboy, un esmu jautājusi saviem vairākiem draugiem, kas tipa ir pilnībā hetero, viņi ir teikuši, ka arī gribētu.
From:[info]liljabrik
Date:December 9th, 2016 - 06:11 pm
(Link)
es prasīju - kā tā - viņi teica, ka tas ir tāpēc ka viņi ir "attracted to femininity in general" un ka uztver tos kā meitenes ar vienu mazu inčīgu ekstriņu
From:[info]penny_lane
Date:December 9th, 2016 - 08:00 pm
(Link)
bet tik frīkaini tie deitingsaiti, kur reklamē lēdībojus kā best of both worlds. tipa- viņi nav tik Emocionāli kā sievietes, un no red days un bez PMS un stāvoklī nevar palikt un sapratīs tevi, jo zina, ko vēlas Vīrietis un jums būs kopīgas intereses - tipa sports un datori. un viņām pirmajā vietā vīrieša komforts un bauda un neviena sieviete nestāv līdzās un...

un vienā brīdī man sametas pretīgi no tik jocīgi sastereotipizētas huiņas, tā it kā cilvēki nevarētu būt īpaši paši par sevi un tā kā allaž vajadzētu uz kāda pakāpties un tā kā mizogīnija palīdzētu allaž.
From:[info]penny_lane
Date:December 9th, 2016 - 07:57 pm
(Link)
man šķiet, ka viņi ir šausmīgi vīriešorientēti paši. pārsvarā.