Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

as i dream about movies they won't make of me when i'm dead -

May. 27th, 2016 02:51 pm 28 comments - Leave a commentPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

From:[info]penny_lane
Date:May 29th, 2016 - 12:10 pm
(Link)
nē, pat tad, kad viņa man stāstīja, ka bijušā vīra aktuālā sieviete ir sažuvusi un veca neglītene, visiem, kas vēlējās, lepni rādot bildi, arī tad atļāvos iepīkstēties, ka tā nav gluži ok.

cik smaidiņus tu gribi, lai es šeit ielieku?
From:[info]up
Date:May 29th, 2016 - 01:07 pm
(Link)
Cik vien uzskati par vajadzīgu, tā kā visu šo es jau esmu dzirdējusi, arī no autores, un mani tas aizskar tieši tik pat cik pārstāsts krāsainas miskastes izpildījumā, attiecīgi, necik.

Kas attiecas uz otru komentāru, ir saprotama Tava vēlme aizstāvēt biedru, taču tie nu gan atkal būs meli, apšaubu, ka es esmu bijusi tā vienīgā izredzētā, kam ir no kundziņa gadījies dzirdēt nievājošus pārspriedumus gan par dž figūru, gan gatavošanas prasmēm, gan intīmās dzīves detaļām. Bet lai nu paliek, es centīšos turpmāk Tavus delusional postus laist gar acīm.
From:[info]penny_lane
Date:May 29th, 2016 - 01:31 pm
(Link)
posts vispār ir par to, ka kāda viedoklis tiek atzīts par nederīgu, vērtējot pēc izskata.

nu, piemēram: "kāpēc lai es klausītos, ko saka krāsaina miskaste?"

otrkārt, tu apvaino mani liekulībā, aizrādu, ka mani mazdrusciņ fascinē tas, kā divas būtnes var viena otru apdirst fundamentāli un tā, ka ausis krīt ciet, a pēc tam draudzīgi apvienoties. protams, ja jūs no sirds spējat pateikt visus tos mēslus viena otrai actiņā, un teikt: "ha-ha-ha, cik smieklīgi, tev toreiz patika par mani ņirgāties, cik jauki!" tad - visu cieņu un ar nepacietību gaidu, kad mēs ar tevi tapsim par labākajām draudzenēm.

treškārt, domāju, ka attiecībās klusēt par visu, kas bijis, arī ir nedaudz stulbi. nievājoši pārspriedumi tevis minētājā laikā skanēja no abām pusēm, un, grūti pateikt, no kura vairāk. diezgan skaidrs- no kuras publiskāk. tagad tomēr ir pagājis zināms laiks un daļa rūgtumu, cerams, norīti.

ceturtkārt, centies gan. es domāju, ka būs grūti, zini, tomēr jāizvēlas neiet cibā, kura tev neparādās frendlistē, no sirds jāsaņemas posti par gaužām ko citu censties interpretēt personīgā līmenī, un tad vēl jāspēj nekomentēt. nicināt cilvēku, kuru tu nepazīsti un par kuru tu ne sūda nezini, tas var izrādīties laikietilpīgs darbs.