Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

as i dream about movies they won't make of me when i'm dead - Post a comment


[info]penny_lane
Mar. 22nd, 2016 04:34 pm

atnāca trīs meitenes, un viena stāsta par savu pieredzi pie astrologa. zem divdesmit. viena runā, divas svētsvinīgi klausās.

runājošā: es esmu radoša personība, bet nekad nevaru pelnīt naudu ar rakstīšanu. ja tomēr radoša profesija, tad tikai fotogrāfija, bet ar to naudu es nevaru pelnīt. absurds. tad mēs gājām cauri profesijām, bet viņa teica, ka nevar salikt ko un kā, bet aptuveni vajag kaut ko progresīvu, ātri augošu, ar zinātnisku pamatojumu, biomedicīna, bet mediķis nekādā gadījumā...

-nopietni? viņa tev tā pateica?

-nu var, bet tad tikai ķirurģija vai man jātaisa zāles, bet ne kā klasisks mediķis.

(atnes trīs tējas)

runājošā: man pēdējā laikā ir apsēstība ar krūzītēm. man ir nolādēti daudz bilžu telefonā ar krūzītēm.

(rāda bildes)

run.: viņa pateica, ka esmu izdarījusi ļoti labi, ka neesmu nekur aizbraukusi, jo cilvēki, kas šaubās, kam latvija vai ārzemes, tiem jāpaliek. bet man astroloģiskā kartē neesot vīra ārzemēs. man esot ļoti spēcīgs latviešu raksturs, teica, ka nekādā gadījumā, tāpat es daudz ceļošu, bet bāze vienmēr ir latvija. par mācībām uz priekšu paskatījās, izskatās, ka mācību periods ir ārzemes, bet ļoti tuvu. kaimiņvalstis vai skandināvija. nopriecājos, jo viena universitāte, ko es gribētu, ir stokholmā.

upd: man dzīves laikā jāiegādājas lauku īpašums. jo stiprāka būs mana saikne ar latviju, jo stabilāka ģimene. izaicinājums ir nepieļaut...hihi...aizbraukšanu. tad viņa teica, ka man vajag vairāk meditēt, un es nedrīkstu krist pārgalvībās. teiciens, jo vairāk strādās, jo vairāk nopelnīs, tas nav par manīm. man vajagot būt liderīgākai.

-kas tas tāds?

-nu vieglāk tvert dzīvi.

-nav tāda vārda. tas tā kā atvasināts no "lidot"? nav tāda vārda. tava astroloģe ir jocīga.

ierunājās otra meitene, bet viņa klusa. kaut kas par puisi vārdā herbertu un strēlniekiem. un viņas astroloģi. what the fuck, meitenes.

upd2: mans vīrs būs radoša personība, kas varēs mani savaldīt. haha, gribu tādu satikt.
-manējā teica, ka man būs stabilas attiecības. bet... kad beidzot?
-bet es būšot laba māte. jo stiprāka būs mana ģimene, jo labāk es jutīšos. tad vēl mēs runājām par karmiskajiem līgumiem (..)



(es atkal varētu būt stenogrāfs, ne?)

Tags:

Read Comments

Reply

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: